Δωρητής σπέρματος αποκαλύπτει: Έχω 59 παιδιά και η γυναίκα μου δεν ξέρει τίποτα

Το ντοκιμαντέρ του BBC αναφέρει πως επειδή οι δωρητές είναι απολύτως ανεξάρτητοι και δεν ελέγχονται από κάποιον, δεν υπάρχει εγγύηση για το τι θα ακολουθήσει ακόμα και μετά την πληρωμή

Για ορισμένα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά με φυσιολικό τρόπο το διαδίκτυο προσφέρει μία πολύ φθηνότερη, και πολλές φορές «σκοτεινή» εναλλακτική: τις online τράπεζες σπέρματος. 

Υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει η δωρεά με τον τρόπο που γίνεται στις τράπεζες σπέρματος ή με τον δωρητή να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με την ενδιαφερόμενη.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC 3 συνάντησε online δωρητές σπέρματος, συμπεριλαμβανομένων και ανδρών που παραδέχθηκαν ότι το έκαναν ως μία ευκαιρία για σεξ χωρίς προφυλάξεις και έναν ακόμη που αποκάλυψε ότι είναι πατέρας 60 παιδιών χωρίς η γυναίκα του να γνωρίζει το παραμικρό. 

Ένας από τους ανώνυμους δωρητές δήλωσε στο ντοκιμαντέρ με τίτλο Desperately Seeking Semen ότι οι δωρεές σπέρματος γίνονται στα πιο απίθανα μέρη. «Μερικές φορές πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου, άλλες φορές σε ξενοδοχείο ή σε σιδηροδρομικό σταθμό ή σε τουαλέτες μίας pub, των McDonald's, του Costa Cafe...», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ένας άλλος δωρητής, ονόματι Τζορτζ, θυμάται συνάντηση με μία γυναίκα, που δεν είχε δει ούτε φωτογραφία. Οπως λέει αισθάνθηκε πολύ τυχερός που άνοιξε την πόρτα και είδε μια πανέμορφη γυναίκα. Αφού της έκανε μασάζ, έκαναν σεξ και η «δουλειά» έγινε, όπως λέει.

Η πιο συγκλονιστική ωστόσο ομολογία είναι ενός δωρητή, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε ότι είναι «πατέρας» περισσότερων από 60 παιδιών, πίσω από την πλάτη της γυναίκας του. 

«Ήδη έχω 59 παιδιά από δωρεές σπέρματος, επτά είναι "καθ' οδόν" και η γυναίκα μου δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό. Όταν ανακαλύψεις ότι ο άνδρας σου δεν έχει έξι παιδιά πλέον, αλλά πάνω από 60, θα είναι σκέτη καταστροφή. Αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρω στον τάφο μου», τονίζει

Η περίπτωση της Τζόντι και της Σαρλίν


Δύο 18χρονες, η Τζόντι και η Σαρλίν εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ και μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον δωρητή. 

Επέλεξαν τον Γκάρι μέσω μίας διαδικτυακής ομάδας και του ζήτησαν να τις επισκεφθεί στο σπίτι τους για να προχωρήσει η διαδικασία. Αλλά όταν η Σαρλίν δεν κατάφερε να μείνει έγκυος στην πρώτη προσπάθεια δυσκολεύτηκαν να τον ξαναβρούν για να επαναλάβουν τη διαδικασία. 

Τελικά πάρκαραν έξω από το σπίτι του, όπου τούς έδωσε το φιαλίδιο με το σπέρμα του. Ήταν ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο για το ζευγάρι, ώστε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και να ολοκληρωθει η διαδικασία. 

Όταν απέτυχε και η δεύτερη φορά ο Γκάρι αποχώρησε, παρά τις υποσχέσεις του ότι θα ήταν πάντα διαθέσιμος για το ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Έτσι άρχισαν τη διαδικασία ξανά από την αρχή. 

Το ντοκιμαντέρ του BBC αναφέρει πως επειδή οι δωρητές είναι απολύτως ανεξάρτητοι και δεν ελέγχονται από κάποιον, δεν υπάρχει εγγύηση για το τι θα ακολουθήσει ακόμα και μετά την πληρωμή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr