
Η διατροφή που θέτει σε ύφεση τη νόσο Crohn
Η διατροφή που θέτει σε ύφεση τη νόσο Crohn
Οι φυτοφαγικές διατροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες γενικά προάγουν την υγεία του εντέρου, ενώ επίσης σιτίζουν τα καλά βακτήρια του εντέρου, προσφέροντας έτσι προστατευτική επίδραση έναντι της νόσου Crohn

Μια φυτοφαγική διατροφή μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική έναντι της νόσου Crohn, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο Nutrients.
Πρόκειται για μελέτη που εστίασε στην περίπτωση ενός άνδρα περίπου 30 ετών που είχε διαγνωστεί με νόσο Crohn μετά την εκδήλωση συμπτωμάτων, όπως κόπωση, σοβαρά επεισόδια κοιλιακού άλγους, ναυτία και περιστασιακά έλκη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Πρόκειται για μελέτη που εστίασε στην περίπτωση ενός άνδρα περίπου 30 ετών που είχε διαγνωστεί με νόσο Crohn μετά την εκδήλωση συμπτωμάτων, όπως κόπωση, σοβαρά επεισόδια κοιλιακού άλγους, ναυτία και περιστασιακά έλκη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα