Μακροζωία: Αντικαταστήστε έξυπνα το κρέας και μειώστε κατά 47% τον κίνδυνο για την καρδιά
20.03.2020
09:56
Καλύτερη καρδιακή υγεία και χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από οποιαδήποτε αιτία φαίνεται πως έχουν όσοι καταναλώνουν περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες και γαλακτοκομικά προϊόντα αντί για κόκκινο ή επεξεργασμένο κρέας, σύμφωνα με τα ευρήματα δύο νέων μελετών
Η πρόσληψη περισσότερων πρωτεϊνών από φυτικές πηγές ή γαλακτοκομικά προϊόντα παράλληλα με τη μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος μπορεί να βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν περισσότερο, υποστηρίζουν δύο προκαταρκτικές μελέτες που παρουσιάστηκαν στις Επιστημονικές Συναντήσεις της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας για το 2020.
Το υψηλότερο ποσοστό θερμίδων από φυτικές πρωτεΐνες συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Το υψηλότερο ποσοστό θερμίδων από φυτικές πρωτεΐνες συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr