Ασφαλίζουμε το σπίτι μας, φροντίζουμε τη ζωή μας
anytimehd1

Ασφαλίζουμε το σπίτι μας, φροντίζουμε τη ζωή μας

Με απλές διαδικασίες και εξειδικευμένους επαγγελματίες, ευελιξία προγραμμάτων, προσιτά ασφάλιστρα, σιγουριά και αξιοπιστία, η Anytime προστατεύει ότι έχει αξία


Sponsored Content


Στην Ελλάδα η απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας είχε και έχει ιδιαίτερη σημασία. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα αποτελεί στόχο ζωής στον οποίο φτάνουμε με πολύ αγώνα. Μιλώντας για το σπίτι μας αναφερόμαστε όχι μόνο στο οίκημα αλλά σε έναν χώρο που είναι το καταφύγιό μας, που περιέχει τις αναμνήσεις μας, που προστατεύει εμάς και τους αγαπημένους μας. Εντωμεταξύ, τα τελευταία χρόνια το σπίτι μας έγινε ακόμη πιο σημαντικό εξαιτίας της οικονομικής και υγιειονομικής κρίσης και της απομακρυσμένης εργασίας, αλλά και επειδή η σύγχρονη κατοικία έγινε έξυπνη και παρέχει λύσεις για μια καλύτερη ζωή.

Πολλές φορές όμως ενώ το σπίτι παρέχει ασφάλεια σε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, εμείς δεν έχουμε την προνοητικότητα να το ασφαλίσουμε βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τους κόπους μιας ζωής και την ευημερία των δικών μας ανθρώπων. Όμως, λόγω της κλιματικής αλλαγής και των αυξανόμενων φυσικών καταστροφών, η αναγκαιότητα στην ασφάλιση της κατοικίας είναι πολύ σημαντική. Παρόλο που σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις, όπως είναι οι πυρκαγιές, οι κλοπές, οι ζημιές από σεισμούς, κάποιο βραχυκύκλωμα και πολλά ακόμα, η ασφάλιση κατοικίας έχει αποδειχθεί σωτήρια, υπάρχει η πεποίθηση ότι έχει υψηλά ασφάλιστρα και είναι ένα είδος πολυτελείας που απευθύνεται σε λίγους. Είναι όμως έτσι; Είναι προσιτά τα ασφάλιστρα; Τι κάνουμε αν έχουμε στεγαστικό δάνειο; Και αν είμαστε ενοικιαστές; Τι ακριβώς καλύπτει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο; Μπορούμε άραγε εκτός από το κτίριο να ασφαλίσουμε και το περιεχόμενο; Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.


Ποιες είναι οι επιλογές μας στην ασφάλιση κατοικίας

Επιλέξαμε να δούμε τα προγράμματα της Anytime, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσουμε το σπίτι μας με απλές διαδικασίες, προσιτά ασφάλιστρα, μεγάλη ευελιξία και την αξιοπιστία της Interamerican.
Αν ήμαστε ιδιοκτήτες μπορούμε να προστατέψουμε την περιουσία μας είτε έχουμε στεγαστικό δάνειο είτε όχι, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλουμε πολλά χρήματα. Ακόμη, μπορούμε να ασφαλίσουμε όχι μόνο το κτίριο αλλά και το περιεχόμενο ώστε να νιώθουμε ασφαλείς από κάθε άποψη. Αν πάλι είμαστε ενοικιαστές έχουμε τη δυνατότητα να ασφαλίσουμε το περιεχόμενο του σπιτιού μας με προσιτό κόστος.
Σε κάθε περίπτωση αρκεί να επιλέξουμε εκείνο, με τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες μας και να το προσαρμόσουμε στα μέτρα μας, ώστε να νιώθουμε την ασφάλεια και ηρεμία που χρειαζόμαστε κάθε στιγμή.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα ποιοτικών καλύψεων
Economic: προσφέρει τη βασική κάλυψη για την περιουσία μας με προσιτό κόστος.
Value: μας εξασφαλίζει επιπλέον και στην περίπτωση κλοπής.
Premium: είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα για την κάλυψη της περιουσίας μας.


Τι θεωρείται κτίριο και τι περιεχόμενο

Στην έννοια κτίριο συμπεριλαμβάνονται οι μόνιμες εγκαταστάσεις του που δεν μπορούν να διαχωριστούν από αυτό (πχ. η κεντρική θέρμανση, οι πόρτες, τα παράθυρα, οι κολλημένες μοκέτες, κ.ά.), όσα αντικείμενα είναι ενσωματωμένα στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου (πχ. οι κεραίες, οι τέντες, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, οι συλλέκτες ηλιακής ενέργειας και οι ανεμογεννήτριες), και τα εξωτερικά κτίσματα του σπιτιού, όπως η πισίνα μαζί με τον μηχανολογικό εξοπλισμό της, οι κλειστοί ημιυπαίθριοι χώροι, οι πέργκολες, το BBQ, κ.ά.

Περιεχόμενο ενός σπιτιού είναι τα αντικείμενα ενός συνηθισμένου οικιακού εξοπλισμού, όπως έπιπλα, ρούχα, κ.ά, και τα σταθερά αντικείμενα ενός σπιτιού που δεν μπορούν να αφαιρεθούν από αυτό, όπως κλιματιστικά, spot, φωτιστικά, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, κλπ. Ακόμη και αν δεν μας ανήκει το οίκημα, αν δηλαδή είμαστε ενοικιαστές, μπορούμε να ασφαλίσουμε μόνο το περιεχόμενο.


Πάντοτε δίπλα μας

Οι πελάτες της Anytime, δηλώνουν ευχαριστημένοι με την επιλογή τους και εξαιτίας των καλύψεων αλλά και επειδή πέρα από την ασφάλιση, προσφέρεται και δωρεάν πρόσβαση σε χρήσιμες υπηρεσίες και προνόμια που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και παρέχουν ακόμη περισσότερη οικονομία.
Με την υπηρεσία Μy Αnytime έχουμε 24 ώρες το 24ωρο, τη δυνατότητα να βλέπουμε πληροφορίες που αφορούν τα συμβόλαιά μας (πχ. καλύψεις συμβολαίου, ημερομηνία ανανέωσης κλπ.), να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, να παρακολουθούμε την πορεία των φακέλων μας, να πληρώνουμε τα ασφάλιστρά σας, χωρίς καμία επιβάρυνση και να παρακολουθούμε τις πληρωμές μας, να πραγματοποιούμε αλλαγή στα στοιχεία της κάρτας από την οποία πληρώνεται αυτόματα το συμβόλαιό μας, να αλλάζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μας, να βρίσκουμε απαντήσεις, να επωφελούμαστε από τις προσφορές και τις εκπτώσεις του Anytime Club και πολλά ακόμη.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων της Anytime εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ