Το Απόλυτο Wellness Experience
main

Το Απόλυτο Wellness Experience

Ο πιο ιστορικός ξενοδοχειακός Όμιλος της χώρας επενδύει στην ευεξία σώματος και πνεύματος, καθιστώντας τα Divani Collection Hotels σημείο αναφοράς για τις θεραπείες χαλάρωσης, ομορφιάς, άθλησης και διατροφής.   

Sponsored Content


Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχει για το σύγχρονο άνθρωπο η ευεξία και η παροχή ποιοτικών όσο και ολοκληρωμένων λύσεων που να τον αποσυμπιέζουν και να τον φροντίζουν τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο, ο Όμιλος Διβάνη κάνει εδώ και χρόνια πράξη το better life, με το που περνάει κάποιος το κατώφλι των Divani Collection Hotels.

Ως γνωστόν, ο Όμιλος Διβάνη ηγείται της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα από το 1958, έχοντας στην κατοχή του 7 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, τα Μετέωρα, τη Λάρισα και την Κέρκυρα, ανταγωνιζόμενος διεθνείς αλυσίδες σε Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε όλα τα ξενοδοχεία του υπάρχουν σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα Fitness Centers και Wellness Clubs με παραδοσιακές και καινοτόμες θεραπείες, που σου δίνουν πίσω όσα σου στερεί ο εντατικός ρυθμός της ζωής στην πόλη. Χαλάρωση σώματος και πνεύματος, εκγύμναση με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θεραπείες spa από καταξιωμένους trainers, αλλά και αυτό που έχει ο καθένας ανάγκη προσωπικά.

«Ναυαρχίδα» αποτελεί το Divani Athens Spa & Thalasso Center που βρίσκεται στο Divani Apollon Palace & Thalasso και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου θεωρείται δικαίως όχι μόνο ως ένα από τα πιο πλήρη στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, καθώς προσφέρει μια πληθώρα μοναδικών υπηρεσιών: τεράστια γκάμα θεραπειών spa και αισθητικής ιατρικής, συνεργασία με τα καλύτερα spa brands παγκοσμίως, το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Αθήνα, αλλά και το -κυριολεκτικά- καλύτερο Fitness Center της χώρας, με τα τελευταίας λέξης Technogym Artis Line μηχανήματα, στη μεγαλύτερη ποικιλία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Όσον αφορά το γυμναστήριο, η ολική αναβάθμιση που έγινε στις αρχές του έτους, το έχει καταστήσει ήδη προορισμό επιλογής, με premium Cardio & Strength μηχανήματα για αεροβική και μυϊκή ενδυνάμωση με τη βοήθεια της τεχνολογικής ευφυίας. Σημείωση: Το σημαντικό εδώ είναι ότι διατίθενται ευέλικτες συνδρομές μελών με πολλά προνόμια, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να είναι πελάτης του ξενοδοχείου για να το χρησιμοποιήσει.

Παράλληλα, ο Όμιλος Διβάνη (Divani Collection Hotels) έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με την καταξιωμένη fitness expert Ελένη Πετρουλάκη και την Fitlab ομάδα της. Μια συνεργασία από την οποία έχει προκύψει το Divani Wellness by Eleni Petroulaki, ένα πρόγραμμα που εισάγει την ευεξία στην καθημερινότητά μας. Ουσιαστικά είναι ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μεταδώσει την ολιστική φιλοσοφία του ευ ζην σε όσο το δυνατόν περισσότερους, ανεξαρτήτως του επιπέδου φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται, εμπνέοντάς τους να συνεχίσουν το δρόμο προς την ευεξία, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται για τα οφέλη της ώστε να δυναμώσουν, να βελτιωθούν, να νιώσουν πιο υγιείς και, εντέλει, να ζουν καλύτερα.

Μάλιστα, μετά από δύο επιτυχημένα wellness events στο Divani Apollon Palace & Thalasso τον Ιούνιο (Sunset Walk & Workout) και τον Οκτώβριο (Morning Walk & Workout), έρχεται το 1ο Meteora Retreat στις 29/11 – 1/12 στο μοναδικού κάλους Divani Meteora Hotel. Πρόκειται για ένα τριήμερο wellness στον απόλυτο ενεργειακά προορισμό, τα Μετέωρα, με την καθοδήγηση της Ελένης Πετρουλάκη. Το πρόγραμμα του Meteora Retreat είναι ειδικά μελετημένο για να προσφέρει ψυχική και σωματική ανάταση, αρμονία σώματος και πνεύματος, σύνδεση με τη φύση, αλλά και βαθύτερη γνώση του εαυτού μας, συνδυάζοντας άσκηση και διατροφή σε μια απαράμιλλη εμπειρία wellness.

Τι να περιμένετε; 

  • - Πολυτελή διαμονή στο Divani Meteora Hotel. Η συναρπαστική θέα των βράχων αλλά και η ενέργεια του τοπίου των Μετεώρων το καθιστούν την απόλυτη επιλογή για ένα τριήμερο ευεξίας.
  • - Πλήρη, υψηλής θρεπτικής αξίας, διατροφή ανά ημέρα και boosting ροφήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, όλα στοχευμένα για αποτοξίνωση, αναζωογόνηση και απώλεια βάρους.
  • - Ειδικό πρόγραμμα workout με yoga, ορθοσωμία, mobility, stretching, ασκήσεις αναπνοής και διαλογισμό.
  • - Χρήση εσωτερικής πισίνας & spa.
  • - Εκδρομή στα μοναστήρια των Μετεώρων.
  • - Late check-out την Κυριακή

Περισσότερες πληροφορίες για το Meteora Retreat μπορείτε να βρείτε εδώ.
Δώστε την ευκαιρία να εναρμονίσετε πλήρως σώμα και πνεύμα και κλείστε θέση εδώ.
Παρακολουθείστε τις σχετικές αναρτήσεις στο hashtag #DivaniWellnessbyEleni

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Divani Collection Hotels
W: divanis.com
FB: Divani Collection Hotels
IG: Divani Collection Hotels
LinkedIn: Divani Collection Hotels  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network