Να αλλάξει ψυχολόγο ο Λουτσέσκου μήπως και το ξεπεράσει αφού δεν τον τιμωρεί κανείς…
ketse01

Κώστας Κετσετζόγλου

Να αλλάξει ψυχολόγο ο Λουτσέσκου μήπως και το ξεπεράσει αφού δεν τον τιμωρεί κανείς…

Είχα ακούσει με ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τζορμπατζόγλου όταν δηλώθηκε η Ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ γιατί μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι ο Λουτσέσκου αναγκάστηκε να μιλήσει με τον ψυχολόγο του για να αντιμετωπίσει την θλίψη του επειδή αναγκάστηκε να κόψει τον… Μουργκ!

Πραγματικά χαίρομαι τους ανθρώπους που ζητούν βοήθεια από ειδικούς σε θέματα υγείας και κυρίως ψυχικής που συνεχίζει να αποτελεί ταμπού και ακόμη περισσότερο όταν το δημοσιοποιούν δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλους ανθρώπους που νιώθουν να το χρειάζονται αλλά δεν το τολμούν.

Αυτός ο ψυχολόγος θα μπορούσε να είναι η λύση για να σταματήσει ο Λουτσέσκου να προκαλεί και να απειλεί να τινάξει στον αέρα αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ακόμη και οι ίδιοι οι συμπατριώτες του δεν άντεξαν να τον βλέπουν να διασύρει και την Ρουμανία με όσα κάνει και του έκαναν πρωτοφανή επίθεση από σοβαρά αθλητικά ΜΜΕ της χώρας του. Μίλησαν για νευρικό κλονισμό και κάπου εδώ θα μπορούσε να βοηθήσει ο ψυχολόγος που τον έκανε να αισθανθεί καλύτερα μετά το κόψιμο του Μουργκ.

Έχουν περάσει 6 χρόνια και ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι έχασε ένα πρωτάθλημα για το οποίο είχε τραγουδηθεί στις εξέδρες το σύνθημα: “Πρωτάθλημα στημένο το χάσατε κι αυτό”… Με τις συνθήκες ιδανικές μέσα στην κατάμεστη έδρα του που μέχρι τα ξημερώματα της μέρας του αγώνα ήταν τιμωρημένη, με τρεις επιπλέον βαθμούς χαρισμένους κόντρα στον κανονισμό που έγινε λάστιχο για να μειωθεί η ποινή του ΠΑΟΚ ήθελε μια απλή νίκη.

Kominis2
Κλείσιμο


Απέτυχε και από τότε για έξι και πλέον χρόνια προβοκάρει και δυσφημεί την Ελλάδα και όχι απλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή δεν του επέτρεψαν να πάρει πρωτάθλημα με γκολ δύο μέτρα οφσάιντ. Ή επειδή δεν τιμώρησαν την… ΑΕΚ επειδή ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψε το ματς κυνηγώντας τους διαιτητές μέχρι τα αποδυτήρια τους. Αυτά χαρακτηρίζει ως κλεψιά ο μεγαλύτερος κλάψας και προβοκάτορας, ο… ¨μακεδονομάχος” του 21ου αιώνα.

Φυσικά ξέχασε πολύ γρήγορα το παιχνίδι που πραγματικά έχασε στα χαρτιά από τον Ολυμπιακό όταν έφαγε το ρολό στο κεφάλι ο Γκαρθία και έχοντας φρέσκο το παράδειγμα του προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ιβιτς έφυγε για το νοσοκομείο μαζί με τους… τρεις βαθμούς. Ο φουκαράς ο Παναθηναϊκός βέβαια έχασε έξι αφού και 1-0 προηγούταν και του αφαιρέθηκαν και τρεις επιπλέον βαθμοί που στον ΠΑΟΚ επέστρεψαν από τον… Σκουτέρη. Σχεδόν ποτέ δεν μίλησε για τον Ολυμπιακό θέλοντας να κρατήσει την πόρτα ανοικτή και τώρα που είναι και συνέταιροι το έχουν ξεχάσει τελείως.

Luci_Episodia2


Αυτός ο ψυχολόγος λοιπόν όπως φαίνεται δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τον Λουτσέσκου να ξεπεράσει εκείνη την απώλεια. Έξι χρόνια και βάλε ταλαιπωρείται ακόμη και γελοιοποιείται με δηλώσεις και πράξεις. Όλα αυτά όμως είναι επικίνδυνα για το ποδόσφαιρο και για την έννομη τάξη. Χθες έχοντας ξεψαρώσει και από την ισοπαλία που του εξασφάλισε ο διαιτητής και κυρίως ο χειριστής var πνίγοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πέναλτι μαρς που θα έδινε προβάδισμα στην ΑΕΚ ξεπέρασε τον εαυτό του. Με χειρονομίες, με προκλήσεις στον κόσμο, με οργανωμένη προβοκάτσια προσπαθώντας να το παίξει… έξαλλος είχε εμφανή σκοπό να ξεφύγει η κατάσταση και να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ΑΕΚ.

Luci_Episodia3


Ευτυχώς οι Ενωσίτες οπαδοί προστάτεψαν την ομάδα και την Αγιά Σοφιά και συγκρατήθηκαν. Ο Ρουμάνος συνέχισε και μέσα στα αποδυτήρια και μετά προκλήθηκε το επεισόδιο με την επίθεση των… φροντιστών - συνοδών στους αστυνομικούς και την αντεπίθεση των ΜΑΤ που αναδείχτηκαν νικητές στο ξύλο!

Μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει χαρακτηρίσει την Ελλάδα ναζιστικη Γερμανία σε δηλώσεις του εκτός συνόρων, που πιπιλίζει την καραμέλα του Αθηναϊκού κράτους που αδικεί τον Βορρά ποτίζοντας με μίσος όσους εύκολα παρασύρονται και δημιουργώντας κινδύνους ακόμη και για ανθρώπινες ζωές, για τον αμετανόητο προβοκάτορα που βρίσκει και τα κάνει. Όχι μόνο επειδή το περιβάλλον της ομάδας του ευνοεί αυτές τις συμπεριφορές αλλά και γιατί η δύναμη της ομάδας του στα κέντρα αποφάσεων τον έχει κρατήσει τόσα χρόνια ουσιαστικά ατιμώρητο. Έχουν τιμωρηθεί άλλο και άλλοι για πταίσματα και ο επικίνδυνος Λουτσέσκου μένει ατιμώρητος και κουνάει και το δάκτυλο.

Luci_Episodia1


Τώρα με διοίκηση ΕΠΟ 80% ΠΑΟΚ και πρόεδρο πρώην συνάδελφο του υπάλληλο της ίδιας ΠΑΕ έχει ξεφύγει όπως φάνηκε χθες. Όλες οι εκθέσεις τον καίνε αλλά ποιος μπορεί να πιστέψει πως επιτέλους θα τιμωρηθεί… με ΕΠΟ ΠΑΟΚ; Για αυτό η μόνη λύση ίσως είναι η αλλαγή ψυχολόγου αφού πέρασαν 6 χρόνια και αυτός που τον βοήθησε με τον Μουργκ δεν μπόρεσε να του γιατρέψει τον πόνο που δεν πήρε πρωτάθλημα με γκολ οφσάιντ και εισβολή με όπλο. Ποτέ δεν είναι αργά. Έγινε και αγώνας χθες. Θα επανέλθω...

Synodos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network