Λεμονάτη μακαρονάδα με ξιφία, ζακυνθινό λαδοτύρι και μαντζουράνα
Λεμονάτη μακαρονάδα με ξιφία, ζακυνθινό λαδοτύρι και μαντζουράνα
Μια πολύ ιδιαίτερη και αρωματική μακαρονάδα που συνδυάζει το ψάρι με το τυρί και μυρωδικά, αλλά και μπαχαρικά, από την Αργυρώ Κουτσού.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια ευρύχωρη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε καλά τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το σκόρδο, μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους, χωρίς όμως να καεί το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τον ξιφία, τον χυμό του λεμονιού και λίγο νερό ίσα να καλυφθεί το ψάρι.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Βήμα 1
Σε μια ευρύχωρη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε καλά τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το σκόρδο, μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους, χωρίς όμως να καεί το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τον ξιφία, τον χυμό του λεμονιού και λίγο νερό ίσα να καλυφθεί το ψάρι.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα