Χάντρες λαδερές

Χάντρες λαδερές

Με τη μελωμένη γλύκα του καρότου και της ντομάτας να σιγοντάρει την αμυλώδη και μεστή γεύση του φασολιού, και μια στυφή δροσιά απ’ το δυόσμο στον ουρανίσκο, μας μαθαίνει λίγο καλύτερα τη Σμυρναίικη κουζίνα

Χάντρες λαδερές
Βήμα 1
Καθαρίστε τα φασόλια ένα- ένα και μαζέψτε τις χάντρες σε ένα μπολ. Η φύρα είναι περίπου το μισό βάρος, άρα για 450 γρ. υπολογίστε ότι θα χρειαστείτε να αγοράσετε 900 γρ. φασόλια μπαρμπούνια.

Βήμα 2
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και κόψτε το καρότο στη μέση και μετά ροδέλες. Βάλτε το λάδι σε κατσαρόλα σε μεσαία ένταση και μόλις ζεσταθεί ρίξτε μέσα κρεμμύδι και καρότο να σοταριστούν μαλακά. Προσθέστε και τις 2 κουταλιές ζάχαρης, ανακατέψτε και σοτάρετε σιγά το μίγμα για περίπου 5′.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα και τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή