Κριτσίνια σφολιάτας με γεύση πρέτσελ
Κριτσίνια σφολιάτας με γεύση πρέτσελ
Αν ψάχνετε ένα διαφορετικό καλωσόρισμα για το γιορτινό σας τραπέζι, αυτό δεν είναι άλλο από τα καταπληκτικά κριτσίνια με την ξεχωριστή γεύση πρέτσελ
Διαδικασία
Βήμα 1
Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στον πάγκο, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε με το ελαιόλαδο ή το βούτυρο, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το τυρί. Εφάπτουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας επάνω και με έναν πλάστη το πατάμε, πλαταίνοντάς το ελαφρά.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στον πάγκο, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε με το ελαιόλαδο ή το βούτυρο, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το τυρί. Εφάπτουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας επάνω και με έναν πλάστη το πατάμε, πλαταίνοντάς το ελαφρά.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα