Κι όμως, αυτή η μπριζόλα δεν είναι κρέας!
Κι όμως, αυτή η μπριζόλα δεν είναι κρέας!
Η ευρύτερη διάδοση του «ψεύτικου κρέατος» που παράγεται εργαστηριακά είναι ζήτημα χρόνου.
Εντοπίσαμε το ίσως πιο ρεαλιστικό κομμάτι που μοιάζει απίστευτα με κρέας ωστόσο δεν είναι.
Είναι ο αρακάς το νέο κρέας;
Η αγορά τα τελευταία χρόνια βομβαρδίζεται από ποικιλία φυτικών προϊόντων που «μιμούνται» γευστικά το κρέας τα οποία μάλιστα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Έχουμε δει από μπέργκερ και λουκάνικα μέχρι και τεχνητό ψάρι στα οποία βασικό συστατικό είναι επί το πλείστον η πρωτεΐνη αρακά.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Είναι ο αρακάς το νέο κρέας;
Η αγορά τα τελευταία χρόνια βομβαρδίζεται από ποικιλία φυτικών προϊόντων που «μιμούνται» γευστικά το κρέας τα οποία μάλιστα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Έχουμε δει από μπέργκερ και λουκάνικα μέχρι και τεχνητό ψάρι στα οποία βασικό συστατικό είναι επί το πλείστον η πρωτεΐνη αρακά.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα