Καθαρίζετε τις γαρίδες από τα κεφάλια και τα κελύφη και τις βάζετε σε μπολ. Ρίχνετε τα κεφάλια και τα κελύφη σε μεγάλη κατσαρόλα μαζί με 2 λίτρα νερό και λίγο αλάτι και βράζετε για 30 λεπτά. Σουρώνετε τον ζωμό και τον διατηρείτε καυτό.
Στο μεταξύ, σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε στο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ το κρεμμύδι, το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα ανακατεύοντας συχνά με σπάτουλα. Μόλις μαραθούν προσθέτετε το Κριθαράκι Χονδρό ΟΜΙΚΡΟΝ και σοτάρετε για 1 λεπτό.
Σβήνετε με το κρασί και όταν εξατμιστεί ανακατεύετε μέσα τα Τοματάκια Ολόκληρα Αποφλοιωμένα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε σιγά-σιγά τον ζωμό από τις γαρίδες, ο οποίος πρέπει να είναι καυτός για να μη σταματήσει ο βρασμός. Συνεχίζετε προσθέτοντας λίγο-λίγο τον ζωμό, για 3-4 λεπτά.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο
Olivemagazine.gr