Νέα σειρά μοντέλων της Hot Wheels

Νέα σειρά μοντέλων της Hot Wheels

Για τους φίλους της F1, η Hot Wheels θα προσφέρει μία νέα σειρά με μονοθέσια.

241018140830_hot-wheels-f1

Η Hot Wheels σύναψε σύμφωνο συνεργασίας με την Formula 1 για την κατασκευή και παραγωγή υπό κλίμακα μονοθέσιων, ενώ ήδη το πρώτο πιλοτικό μοντέλο έχει βγει στην αγορά.

Το πρώτο Hot Wheels αυτοκινητάκι F1 αποτελεί απλώς μία πρώτη εικόνα, καθώς δεν ανήκει σε καμία ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί σχετικά άμεσα. Η μινιατούρα έρχεται με τρία σετ τροχών Real Rider, για να τοποθετεί ο ιδιοκτήτης του ό,τι «ελαστικά» θέλει πάνω στο μονοθέσιο.
Κλείσιμο

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να βγει ολόκληρη σειρά από Hot Wheels F1 αυτοκινητάκια, που καθένα θα αναπαριστά το μονοθέσιο κάθε ομάδας του grid.

Στο πρώτο μοντέλο Hot Wheels F1 κυριαρχεί το λευκό χρώμα, ενώ το εσωτερικό είναι μαύρο. Ο αγωνιστικός αριθμός 68 κοσμεί το ρύγχος και σηματοδοτεί το έτος (1968) που η Hot Wheels παρουσιάστηκε από την εταιρεία Mattel.

Το πρώτο μονοθέσιο Hot Wheels κοστίζει 25 δολάρια και τώρα μπορεί καθένας να το προ παραγγείλει για το παιδί του, ή για τον ίδιο. Ωστόσο, θα αργήσει να το παραλάβει, καθώς η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η παραγγελία δε θα έχει παραδοθεί πριν τα τέλη Ιουνίου 2025.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης