Δεν κάνει τα ίδια λάθη ο Φέτελ!

Δεν κάνει τα ίδια λάθη ο Φέτελ!

Ο τεχνικός διευθυντής της Red Bull, Άντριαν Νιούι πιστεύει πως ο 24χρονος Γερμανός πρωταθλητής μαθαίνει από τα λάθη του και δεν τα επαναλαμβάνει.

Δεν κάνει τα ίδια λάθη ο Φέτελ!
Ο τεχνικός διευθυντής της Red Bull, Άντριαν Νιούι πιστεύει πως ο 24χρονος Γερμανός πρωταθλητής μαθαίνει από τα λάθη του και δεν τα επαναλαμβάνει. Ο Φέτελ έγινε πρόπερσι ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία της F1 και πέρυσι κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του. Κύριο χαρακτηριστικό της περσινής κυριαρχίας του Γερμανού ήταν τα ελάχιστα λάθη.

Ο κορυφαίος αεροδυναμιστής της F1, σχολίασε σχετικά:
Κλείσιμο
«Ο Σεμπάστιαν είναι ένας σπουδαίος νεαρός πάρα πολύ επικεντρωμένος στη λεπτομέρεια και προσπαθεί να κατανοήσει τα πάντα γύρω από το μονοθέσιο αλλά και την δική του απόδοση. Όταν υποπέσει σε λάθος, πράγμα ανθρώπινο, προσπαθεί να μάθει απ’ αυτό και να μην το επαναλάβει. Ανέλυσε πολύ προσεκτικά όσα του συνέβησαν πέρυσι και προσπαθεί να βελτιωθεί στους τομείς που υστέρησε. Για παράδειγμα στο Μόντρεαλ όπου χάσαμε στον τελευταίο γύρο, όλοι μαζί γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά σ’ έναν αγώνα που κυριαρχούσαμε καθόλη τη διάρκειά του».

Μιλώντας σχετικά με το 2012 ο Νιούι συμπλήρωσε: «Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Ξέρετε ποιο είναι το αξιοπερίεργο της υπόθεσης και σας το λέω μέσα από την εμπειρία μου. Όταν τα πας καλά δεν αισθάνεσαι ότι κάνεις κάτι διαφορετικό, απ’ όταν δεν τα πηγαίνεις και τόσο καλά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης