Αντώνης Ρέμος: Συγκίνησε στο Καλλιμάρμαρο ερμηνεύοντας ένα ανέκδοτο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή

Αντώνης Ρέμος: Συγκίνησε στο Καλλιμάρμαρο ερμηνεύοντας ένα ανέκδοτο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή

Πώς βρέθηκε στα χέρια του

antonis-remos-antonis-vardis
Μια συγκινητική έκπληξη επεφύλαξε ο Αντώνης Ρέμος στο πολυπληθές κοινό που βρέθηκε χθες βράδυ στο Καλλιμάρμαρο, στη συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε», η οποία ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε, για πρώτη φορά, ένα ανέκδοτο τραγούδι του σημαντικού δημιουργού ο οποίος του είχε χαρίσει στο παρελθόν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.



Πρόκειται για μια έντονα συναισθηματική μπαλάντα, με τίτλο «Φοβάμαι», σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου. Το κομμάτι αυτό ήταν το πολύτιμο «δώρο» που έκανε στον Αντώνη Ρέμο ο γιος του συνθέτη, Γιάννης Βαρδής. την ημέρα που έγινε νονός του γιου του ο οποίος πήρε το όνομα Αντώνης.

Κλείσιμο
Μία μεγάλη και πολύ συγκινητική έκπληξη επεφύλαξε ο Αντώνης Ρέμος στη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή, το βράδυ της Δευτέρας, στο Καλλιμάρμαρο, καθώς αποκάλυψε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που έγραψε ο σπουδαίος καλλιτέχνης, «μαγεύοντας» αμέσως το κοινό.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Αντώνη Βαρδή σε τραγούδια που αποτελούν τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες, ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι «Φοβάμαι», σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη όση ώρα ο τραγουδιστής ερμήνευε επί σκηνής το καινούργιο αυτό τραγούδι το οποίο πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο νέο άλμπουμ του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel: Νέο 112 για Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα - «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Συγκλονιστικά βίντεο από την κακοκαιρία σε Βόλο, Λάρισα, Σκιάθο - Ένας νεκρός, αναζητείται 34χρονος


Ανοίγουν Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στις 11 Σεπτεμβρίου - Τι προβλέπεται για την πρώτη μέρα έναρξης και τις απουσίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης