Το Propeller Club Port of Piraeus εγκαινίασε τα πρώτα ιδιόκτητα γραφεία του

Το Propeller Club Port of Piraeus εγκαινίασε τα πρώτα ιδιόκτητα γραφεία του

Σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για το Club που είναι το παλαιότερο κοινωνικό σωματείο της Ναυτιλίας στην Ελλάδα

ezgif_com-gif-maker
Ιδιόκτητα γραφεία απέκτησε το Propeller Club Port of Piraeus μετά από 88 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ελληνικά αλλά και διεθνή ναυτιλιακά δρώμενα. Ένας από τους παλαιότερους ναυτιλιακούς θεσμούς με παγκόσμια απήχηση που ήδη βαδίζει στην ένατη δεκαετία θα στεγάζεται έχοντας θέα στο λιμάνι του Πειραιά αφού τα γραφεία βρίσκονται στη 2α Μεραρχίας.

Ο πρόεδρος του Club, Κωστής Φραγκούλης, τα μέλη του ΔΣ και παλιοί κυβερνήτες- governors όπως αποκαλούνται τα μέλη των Συμβουλίου, παρέστησαν στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στις 18 Ιανουαρίου ενώ έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί κέρδισε ο Νίκος Τσαβλίρης πρώην πρόεδρος. Πριν τα εγκαίνια συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η μεγάλη όμως πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Club θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου το «παρών» θα δώσουν 100άδες μέλη του αλλά και σημαντικά πρόσωπα της οικονομικής, πολιτικής και ναυτιλιακής κοινότητας.

Τα ιδιόκτητα γραφεία σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για το Ρropeller Club του λιμανιού του Πειραιά που είναι το παλαιότερο κοινωνικό σωματείο της Ναυτιλίας στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
Μία ιδέα που ο σπόρος της έπεσε στο γόνιμο έδαφος των ναυτιλιακών συγκεντρώσεων στη Νέα Υόρκη το 1922 για να μεταφερθεί και να ανθίσει στον Πειραιά 13 χρόνια αργότερα, το 1935.

Πλοιοκτήτες , τραπεζίτες, δικηγόροι, οικονομολόγοι, ασφαλιστές, καπεταναίοι, επιστήμονες , επιχειρηματίες μεσίτες και λιμενικοί οργανισμοί, καθηγητές, στρατιωτικοί και πολλοί άλλοι μαζί είναι μέλη αυτού του…άτυπου ναυτιλιακού cluster το οποίο έχει και σημαντική κοινωνική προσφορά.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επιδείνωση σήμερα με καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Έρχεται ψυχρή εισβολή

Φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα του ψευτογιατρού - Ελέγχονται οι τραπεζικοί του λογαριασμοί

Σε φυλάκιση 60 ετών καταδικάστηκε ο Λάρι Ρέι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση φοιτητών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης