Με δύο κρουαζιερόπλοια θα κάνει homeporting η MSC στον Πειραιά

Με δύο κρουαζιερόπλοια θα κάνει homeporting η MSC στον Πειραιά

Προβληματισμός λόγω επικείμενης συμφόρησης στον Πειραιά και σε άλλα λιμάνια της Αν. Μεσογείου - O Νόρμπετ Στικέμα, excecutive director, παρουσίασε τα σχέδια του Ομίλου για την Ελλάδα

msc-peir
«Τα όλα και περισσότερα αλλά και μεγαλύτερης μεταφορικής ικανότητας κρουαζιερόπλοια θα δημιουργήσουν συμφόρηση στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και σε άλλα λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου τα επόμενα χρόνια και κοιτάμε πως θα το χειριστούμε». Τα λόγια ανήκουν στον Νόρμπερτ Στικέμα excecutive director του τμήματος κρουαζιέρας του Ομίλου MSC, που αποτελείται από την MSC Cruises και την Explora Journeys, στο πλαίσιο παρουσίασης της δραστηριότητας της εταιρείας στην ελληνική αγορά για το 2024.

Η παρουσίαση έγινε σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου στο κρουαζιερόπλοιο MSC Simfonia το οποίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά το οποίο θα χρησιμοποιεί σε κάποια ταξίδια ως home port όπως θα συμβεί και με το MSC Opera.

Πιο συγκεκριμένα, το MSC Sinfonia την περίοδο Μαρτιου-Νοεμβρίου θα ταξιδεύει στο Σπλιτ, τη Βενετία, το Μπρίντιζι και τη Μύκονο ενώ από το Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάιο του 2025 και καταλήγοντας πάντα στον Πειραιά θα επισκέπτεται την Έφεσο, την Πόλη την Κέρκυρα και το Μπάρι. Μπορεί να φιλοξενήσει 2.646 επιβάτες και 742 μέλη πλήρωμα. Διαθέτει 980 καμπίνες.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μηνύματα συσπείρωσης και θετική ατζέντα ως τις ευρωκάλπες για τη ΝΔ - Συνέδριο «κομματικού πατριωτισμού»

Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα στην Κέρκυρα - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των μαθητών

Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης