Διαταραχή στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα μετά το κλείσιμο του λιμανιού Ningbo της Κίνας

Διαταραχή στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα μετά το κλείσιμο του λιμανιού Ningbo της Κίνας

Μετά την πρόσφατη έκρηξη στο πλοίο YM Mobility σε συνδυασμό με την προϋπάρχουσα συμφόρηση σε μεγάλα ασιατικά λιμάνια, θα οδηγήσει σε επιδείνωση των θαλασσίων μεταφορών

nigbo
Για σοβαρές επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα μετά την πρόσφατη έκρηξη στο πλοίο YM Mobility της Yang Ming στο λιμάνι Ningbo της Κίνας προειδοποιούν διεθνείς αναλυτές. Το λιμάνι δεν είναι πλέον λειτουργικό, δυσχεραίνοντας τις υπάρχουσες διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού που επιδεινώθηκαν από τον τυφώνα Gaemi τον Ιούλιο.

Το ατύχημα περιστατικό, το οποίο οδήγησε στο κλείσιμο ενός από τους πιο πολυσύχναστους τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο, αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού, ιδίως στις κύριες εμπορικές διαδρομές από την Ασία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 9 Αυγούστου, όταν ένα εμπορευματοκιβώτιο φορτωμένο με επικίνδυνα υλικά εξερράγη επί του πλοίου, ενώ ήταν ελλιμενισμένο στον τερματικό σταθμό Phase III του Ningbo Beilun. Η έκρηξη, η οποία αφορούσε υλικά οργανικού υπεροξειδίου, οδήγησε στο κλείσιμο του τερματικού σταθμού μέχρι νεωτέρας.

Έκρηξη σε πλοίο
Κλείσιμο


Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελευταία λόγια της 65χρονης που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου: «Θανάση καιγόμαστε, κλείσε»

Ο βίος και η πολιτεία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με δικά της λόγια: «Είμαι απολύτως επιφανειακή και ανήθικη, αυτό το προϊόν παρουσίασα»

Η ανακοίνωση της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική για τον πνιγμό της 8χρονης - Σήμερα στον εισαγγελέα η ομαδάρχισσα που συνελήφθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης