Μελίνα Τραυλού: Να γίνει πιο ορατός ο αόρατος ρόλος της ναυτιλίας

Μελίνα Τραυλού: Να γίνει πιο ορατός ο αόρατος ρόλος της ναυτιλίας

«Το να προστατεύσουμε και να θωρακίσουμε τη ναυτιλία είναι καθήκον και ευθύνη όλων μας» είπε η πρόεδρος της ΕΕΕ στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 ετών του Costas Grammenos Center for Shipping, Trade and Finance

melina-travlou
«Ζούμε σε μια εποχή παράλληλων, πολυεπίπεδων, σύνθετων και πανανθρώπινων προκλήσεων, αλλά και κρίσεων. Σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο, ασταθές περιβάλλον, η ναυτιλία αποτελεί την παγκόσμια σταθερά, την εγγυήτρια δύναμη της διαβίωσης, της επιβίωσης και του «ευ ζην» των πολιτών του κόσμου». Τα λόγια ανήκουν στην πρόεδρο της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνας Τραυλού στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 ετών του Costas Grammenos Center for Shipping, Trade and Finance.

«Η ναυτιλία ενώνει λαούς, κοινωνίες, οικονομίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η πραγματική αυτή διάσταση της ναυτιλίας πρέπει να γίνει κτήμα όλων, των ηγετών, αλλά και των πολιτών. Και ο αόρατος ρόλος της να γίνεται συνεχώς πιο κατανοητός και πιο ορατός» και συνέχισε: «Ως άνθρωποι της ναυτιλίας χρειάζεται να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα αυτή και να εργαστούμε και να συνεργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση, σεβόμενοι πάντα τις αξίες και τις αρετές του κλάδου μας.

Union of Greek Shipowners | Shipping moves the World


Κλείσιμο
Την αριστεία, την αξιοκρατία και την εξωστρέφεια, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει ο καθηγητής Γραμμένος».

Όπως επεσήμανε η πρόεδρος της ΕΕΕ, «σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική αποστολή μας, το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι η κινητήριος δύναμη, αλλά και ο θεματοφύλακας του κλάδου μας… του παρόντος και του μέλλοντος του. Το να προστατεύσουμε και να θωρακίσουμε τη ναυτιλία είναι καθήκον και ευθύνη όλων μας. Για εμάς, τη Ναυτιλία των Ελλήνων, είναι και χρέος μας ως έθνος ναυτικό και ως η ποντοπόρος, πρωτοπόρος, ηγέτιδα ναυτιλία».

Διαβάστε περισσότεραστο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Αθήνα: Νεκρός από μαχαιριές 28χρονος – Παραδόθηκαν δύο αδέρφια

Iron Dome: Πώς ορισμένοι ιρανικοί πύραυλοι κατάφεραν να διαπεράσουν το πιο εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας του πλανήτη

Σκάνδαλο με βιασμούς και trafficking απειλεί rich & famous - Ποιοι «τρέμουν» τις αποκαλύψεις για τα πάρτι οργίων του Diddy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης