Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Ρόδος πέρασε δύσκολα φέτος με τις πυρκαγιές αλλά θα τα καταφέρει»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Ρόδος πέρασε δύσκολα φέτος με τις πυρκαγιές αλλά θα τα καταφέρει»

«Έχει σπουδαίο και ικανό Δήμαρχο που ξέρει τι να κάνει και πώς να το κάνει πράξη», γράφει σε ανάρτησή του για τις πυρκαγιές στη Ρόδο ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

georgiadis_rodos
Μήνυμα στήριξης στη Ρόδο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί, έστειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δευτέρα τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

«Η Ρόδος πέρασε δύσκολα φέτος με τις πυρκαγιές αλλά θα τα καταφέρει. Έχει σπουδαίο και ικανό Δήμαρχο που ξέρει τί να κάνει και πώς να το κάνει πράξη», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter μετά τη συνάντησή τους ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.


Κλείσιμο
Της συνάντησής του με τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, προηγήθηκε η επίσκεψη του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στη Ρόδο, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του υποκαταστήματος, Νίκο Κωνσταντινίδη, καθώς επίσης και με υπαλλήλους με τους οποίους είχε συζήτηση για αρκετή ώρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια - 8 τραυματίες, 96 συλλήψεις

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης