Conference League: Σε ρυθμούς τελικού η Νέα Φιλαδέλφεια - Κιγκλιδώματα, διαπιστεύσεις και κλειστά σχολεία

Conference League: Σε ρυθμούς τελικού η Νέα Φιλαδέλφεια - Κιγκλιδώματα, διαπιστεύσεις και κλειστά σχολεία

Τι λένε στο protothema.gr κάτοικοι για τις διαπιστεύσεις που πρέπει να έχουν προκειμένου να μπορούν να κυκλοφορήσουν - Κλίμακια της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχουν εξονυχιστικά τα οχήματα - Σφραγισμένο και το Άλσος

aek-arena
Κάγκελα περιμετρικά του γηπέδου, διαπιστεύσεις για όσους μένουν δίπλα από τις εξέδρες, κλειστά σχολεία και έλεγχοι ακόμη και με ανιχνευτή μετάλλων είναι μερικά από τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια ενόψει του αυριανού, μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.
Κάτοικοι Νέας Φιλαδέλφειας (1)

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης σε εφαρμογή έχουν τεθεί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τα μέτρα ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο γύρω από την Opap Arena όσο και σε ακτίνα 2 χιλιόμετρων από το γήπεδο.

Κλείσιμο
Κάτοικος της περιοχής, μιλά στο protothema.gr και περιγράφει «ταλαιπωρία» όσον αφορά τις διαπιστεύσεις στην κυκλοφορία τους στην περιοχή. Όπως είπε, πήγε να λάβει τη διαπίστευσή του, αλλά τον ενημέρωσαν πως δεν χρειάζεται και πως εκτός από τον πεζόδρομο, περιμετρικά του γηπέδου και Δεκελείας, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί με ταλαιπωρούν», λέει.

Δείτε βίντεο, μαρτυρία κατοίκου:
Κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας (2)

Η Νέα Φιλαδέλφεια θυμίζει φρούριο με κιγκλιδώματα να έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ ενώ σε κάθε τετράγωνο υπάρχει ειδική σήμανση της UEFA για τα σημεία όπου επιτρέπεται η πρόσβαση αλλά και τους σταθμούς επιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Άλλη κάτοικος, η οποία όπως είπε στο protothema.gr, δεν μένει κοντά στο γήπεδο, πήγε να παραλάβει τα έγγραφά της προκειμένου να μπορεί να κυκλοφορήσει, σημειώνοντας πως θα ενημερωθεί για τη διαδικασία και το πού μπορεί να μετακινηθεί καθώς δεν γνωρίζει προς το παρόν.

Δείτε βίντεο:
Κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας (3)

Κλίμακια της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχουν εξονυχιστικά όσα οχήματα κινούνται στην υπογειοποίηση, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Δεκελείας, με τους Αστυνομικούς να σκανάρουν ακόμη και με ανιχνευτή μετάλλων όσους έχουν διαπίστευση και προσεγγίζουν την πλατεία του Αετού, όπου έχει στηθεί το Κέντρο της UEFA.

Την ίδια ώρα σφραγισμένο από χθες μέχρι και το πρωί της Πέμπτης θα είναι το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας όπου Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποιούν συνεχώς πεζές περιπολίες ενώ γερανοί της Τροχαίας σηκώνουν οχήματα που είναι παρκαρισμένα στην «κόκκινη» ζώνη.
filadelfeia-1
filadelfeia-2
filadelfeia-3
filadelfeia-4

Για τους μόνιμους κατοίκους που μένουν στις οδούς Καππαδοκίας και Φωκών, έχει διαμορφωθεί ένας διάδρομος με κάγκελα και σε αυτόν αύριο θα κινούνται μόνο όσοι έχουν ειδική διαπίστευση την οποία μπορούν να προμηθευτούν από το πνευματικό κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Οσοι μόνιμοι κάτοικοι μένουν πιο μακριά από την «κόκκινη» ζώνη θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα, χωρίς διαπίστευση, μόνο, όμως, πεζή καθώς η κυκλοφορία και η στάθμευση επιτρέπεται μόνο σε οχήματα που έχουν ειδική άδεια από την UEFA.
filadelfeia-5
filadelfeia-6
filadelfeia-7
filadelfeia-8

Για τους μόνιμους κατοίκους η Ελληνική Αστυνομία έχει δώσει ένα χάρτη με τα σημεία στα οποία μπορούν να κινούνται ελεύθερα.

Τέλος, αύριο όλα τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα παραμείνουν κλειστά.
filadelfeia-10
filadelfeia-11
filadelfeia-12
filadelfeia-13
filadelfeia-14
filadelfeia-15
filadelfeia-16
filadelfeia-18
filadelfeia-19
filadelfeia-20
filadelfeia-21
filadelfeia-22
filadelfeia-23
filadelfeia-24
filadelfeia-25
filadelfeia-26


Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Δόθηκε παράταση για τα ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αλλαγές εντός και εκτός της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον χωρισμό που τον στιγμάτισε, τα 20 χρόνια με τη Ζυγούλη και τη ζωή στην Αμερική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης