Σχοινιάς: Βίντεο ντοκουμέντο από την ανάσυρση του νεκρού στην ακτή

Σχοινιάς: Βίντεο ντοκουμέντο από την ανάσυρση του νεκρού στην ακτή

Φαίνονται τα μαύρα ρούχα που φορούσε ο νεκρός άνδρας, ο οποίος ήταν ηλικίας περίπου 45 ετών - Υπολογίζεται πως ήταν τουλάχιστον 20 ημέρες στη θάλασσα

soros-sxoinia-xr
Απαντήσεις στο μυστήριο με τη σορό που ανασύρθηκε από την παραλία Δικαστικά του Σχοινιά το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιείται αυτή την ώρα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών την ώρα που οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών βάζουν στο «μικροσκόπιο» το τατουάζ που έφερε ο νεκρός άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα τατουάζ που είχε ο νεαρός στο πόδι του και παραπέμπει σε συγκεκριμένες, εγκληματικές ομάδες.

Οι Αστυνομικοί δεν αποκλείουν αυτό το στοιχείο να κρύβει λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA τα οποία θα αποκαλύψουν ποιος είναι ο νεκρός και αν είναι γνωστός στις Αρχές.

Την ίδια ώρα, το protothema.gr φέρνει στο «φως» βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση του Λιμενικού το μεσημέρι της Κυριακής στα οποία διακρίνεται η σορός να επιπλέει μπροστά από την ακτή.

Κλείσιμο




Στο βίντεο φαίνονται τα μαύρα ρούχα που φορούσε ο νεκρός άνδρας, ο οποίος ήταν ηλικίας περίπου 45 ετών, ενώ το σώμα του είναι πρησμένο καθώς οι Αρχές εκτιμούν πως βρισκόταν μέσα στη θάλασσα για περισσότερες από 20 ημέρες.

Τα στελέχη του Λιμενικού τον τραβούν από τα χέρια για να τον βγάλουν στην παραλία ενώ το πόδι του, το οποίο ήταν δεμένο με το βαρίδι των 10 κιλών, είναι βυθισμένο στο νερό.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης