Γιατί η ασφάλιση σπιτιού θωρακίζει τη ζωή μας
gen2hd2

Γιατί η ασφάλιση σπιτιού θωρακίζει τη ζωή μας

Η ασφάλιση του σπιτιού είναι τόσο σημαντική όσο είναι μια προστατευτική αγκαλιά για μια οικογένεια και τα μέλη της


Sponsored Content

Ζούμε σε μια εποχή που καθημερινά μας γεμίζει με ερωτηματικά. Μας δίνει όμως και απαντήσεις. Η προτεραιότητα του να αισθανόμαστε ασφαλείς, τόσο για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, όσο και για το σπίτι μας -είτε είναι ιδιόκτητο, είτε το ενοικιάζουμε- είναι σημαντική. Τα απρόοπτα, και οι απρόβλεπτες συγκυρίες μπορούν να προκαλέσουν αναταράξεις στην καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό και αποτελεί στάση ζωής πια να επιλέγουμε την ηρεμία αντί του ρίσκου, την μέριμνα αντί της αβεβαιότητας.

Η ασφάλιση του σπιτιού είναι μια υπεύθυνη και ουσιαστική πράξη. Αποκαλύπτει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα καθώς θωρακίζει την καθημερινότητά μας και δεν επιτρέπει στην ανατροπή να αλλάξει τα σχέδιά μας. Η ασφάλιση του σπιτιού είναι τόσο σημαντική όσο είναι μια προστατευτική αγκαλιά για μια οικογένεια και τα μέλη της. Άλλωστε το σπίτι μας είναι εκεί όπου επιστρέφουμε κάθε φορά, είναι αυτό που στεγάζει τα πάντα: αισθήματα, όνειρα, επιθυμίες. Τι θα συμβεί, όμως, αν διαταραχθεί ξαφνικά η comfort zone μας; Πώς θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε νέα δεδομένα χωρίς να εκτροχιαστούμε από τον προγραμματισμό μας;


Υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να δώσουν άμεσα απλές και κατανοητές απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω. Και αυτή την σχέση εμπιστοσύνης αξίζει να αποκτήσει κανείς με τον ασφαλιστικό σύμβουλο μιας εταιρείας η οποία να έχει την τεχνογνωσία και έχει αποδείξει στην πράξη, μέσα στα χρόνια, ότι προσφέρει μια διαφορετική, γρήγορη και μελετημένα στοχευμένη διαχείριση τέτοιων μικρών ή μεγαλύτερων κρίσεων. Αυτή είναι η Generali. Και η ασφάλεια σπιτιού Home On είναι ένα άρτιο πρόγραμμα που προσφέρει ολιστική και ουσιαστική κάλυψη.

Ασφάλιση Σπιτιού που σου δίνει περισσότερα | Generali Ασφαλιστική

Γιατί, όμως, να επιλέξει κανείς την Generali; Για τη συνεπή και αδιάκοπα αναπτυξιακή πορεία των 138 χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα. Και, βέβαια, για τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα και την προσωποποιημένη φροντίδα απέναντι στους ασφαλισμένους της. Τα προγράμματα της Generali, χάρη στην ευελιξία τους σχεδιάζονται ουσιαστικά με βάση της ανάγκες των ανθρώπων που την εμπιστεύονται και ταυτόχρονα εξελίσσονται με τον ίδιο τρόπο. Στόχος της Εταιρείας είναι να αποτελεί τον Lifetime Partner των ασφαλισμένων της σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Είναι αυτό το γνώρισμα που κάνει τη διαφορά και καθιστά το αίσθημα της ασφάλειας που επιθυμούμε να ταυτίζεται με ένα πρόγραμμα ασφάλειας σπιτιού της Generali.

Γιατί, όμως, το Home On της Generali; Διότι είναι ένα πρόγραμμα κατοικίας που μπορεί να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό σε όλες τις ενδεχόμενες ανάγκες, έκτακτες καταστάσεις και αιφνίδια γεγονότα, αναγνωρίζοντας κάθε φορά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του σπιτιού μας, αλλά και τα δικά μας.


Με άμεση τεχνική υποστήριξη όλο το 24ώρο για κάθε πιθανή ζημιά, ολοκληρωμένο συνδυασμό καλύψεων σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, αλλά και προσαρμογή του συμβολαίου με βάση τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του σπιτιού μας, επιλέγοντας το Home On είμαστε προστατευμένοι από κάθε κίνδυνο, όπως φυσικά φαινόμενα, κακόβουλες ενέργειες και απρόβλεπτα γεγονότα, ενώ σημαντική είναι και η μείωση του ΕΝΦΙΑ έως 10%, που επιτυγχάνεται με την ενεργοποίηση καλύψεων για σεισμό και φυσικές καταστροφές.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες όσο και σε ενοικιαστές, καθώς καλύπτει είτε το κτίριο είτε το περιεχόμενο ξεχωριστά, ή και τα δύο συνδυαστικά. Με το Home On έχουμε τη δυνατότητα προαιρετικών καλύψεων και εναλλακτικών ορίων ευθύνης, αλλά και εξειδικευμένες παροχές, όπως την κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ενοικίων και αδυναμίας καταβολής δόσης στεγαστικού δανείου. Παράλληλα, σε περίπτωση που κάνουμε χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, η εταιρεία μάς επιβραβεύει, και το ίδιο ισχύει αν έχουμε λάβει επιπλέον μέτρα προστασίας για την κατοικία μας. Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι μπορούμε να ασφαλίσουμε ακόμα και τους βοηθητικούς χώρους όπως την αποθήκη, το ΒΒQ, το σύστημα πισίνας, το γκαράζ, τις πέργκολες, τα κιόσκια, τους μαντρότοιχους και τις αυλόπορτες.

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Προκειμένου να επωφεληθούμε όλων των παραπάνω, ο ρόλος του εξειδικευμένου συμβούλου της Generali είναι εξαιρετικά καίριος. Είναι ο συνδετικός μας κρίκος με την εταιρεία, και το πρόσωπο στο οποίο μπορούμε να απευθυνθούμε για άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση. Μέσα από τη προσωποποιημένη υποστήριξη που μας προσφέρει, δίνει ανθρώπινη υπόσταση σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τις υπηρεσίες της Generali μετατρέποντας την ασφάλισή μας σε σχέση ζωής. Παράλληλα, αποδεικνύει ότι η συνεργασία και η αλληλεπίδραση με τους εξειδικευμένους συμβούλους είναι αυτό που θα φέρει την ολοκληρωμένη προστασία στο σπίτι μας. Γιατί όντως ισχύει, αυτό που αναφέρθηκε και παραπάνω: Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην ασφάλιση σπιτιού είναι αυτή που θα βάλει γερά θεμέλια στη ζωή μας και θα μας προσφέρει περισσότερα από απλές καλύψεις και διαδικασίες. Θα προσφέρει εμπιστοσύνη, διάλογο, συνεννόηση και πάνω απ’ όλα κατανόηση και ενσυναίσθηση για κάθε φάση της ζωής μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης