Πειραιάς: Εντοπισμός και κατάσχεση κοκαΐνης αξίας πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Πειραιάς: Εντοπισμός και κατάσχεση κοκαΐνης αξίας πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Οι πλάκες με τα ναρκωτικά είχαν τοποθετηθεί στον ψυκτικό μηχανισμό container με νόμιμο φορτίο μπανάνες που είχε φορτωθεί στο Εκουαδόρ

narkotika-piraias
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης η αξία της οποίας υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου, της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης και σε συνεργασία με το Γραφείο H.S.I. (US Homeland Security Investigations) της πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, εντοπίστηκαν εντός πλοίου που είχε καταπλεύσει στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων στο λιμένα Πειραιά 30 συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους τριάντα τεσσάρων κιλών και τριακοσίων πενήντα τεσσάρων γραμμαρίων (34.354 γρ.). Οι πλάκες κοκαΐνης είχαν τοποθετηθεί στον ψυκτικό μηχανισμό container με νόμιμο φορτίο μπανάνες που είχε φορτωθεί σε λιμένα του Εκουαδόρ. Ακολούθησε έρευνα σε ακόμη δύο εμπορευματοκιβώτια με αρνητικά αποτελέσματα.

Δείτε βίντεο:
Εντοπισμός και κατάσχεση κοκαΐνης στον Πειραιά

Κλείσιμο
narkotika-piraias1


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες εν συνεχεία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραγουανή κολυμβήτρια απομακρύνθηκε αιφνιδίως από το Ολυμπιακό Χωριό, την κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά

Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου ξεπλένει τους τουρίστες από την άμμο πριν μπουν στο όχημα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία

Δείτε Επίσης