Οι πιο νόστιμες γιορτές της ζωής μας
Οι πιο νόστιμες γιορτές της ζωής μας
Στα καλέσματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πρωταγωνιστούν η αγάπη, η χαρά, και η γευστική απόλαυση των λαχταριστών πιάτων που ετοιμάζουμε
Sponsored Content
Βρισκόμαστε στην πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου. Οι δρόμοι και τα σπίτια είναι στολισμένα, ανταμώνουμε γύρω από πλούσια τραπέζια, μοιραζόμαστε την αγάπη και τη φροντίδα. Τις παραμονές και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στα οικογενειακά και φιλικά καλέσματα, προσφέρουμε ό,τι εκλεκτότερο μπορούμε για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά.
Φέτος, με τη σωστή επιλογή υλικών και με ευφάνταστους συνδυασμούς θα εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας με τις γαστρονομικές μας δημιουργίες. Ανάμεσα στα κλασικά εδέσματα των ημερών είναι βέβαια τα αλλαντικά τα οποία είτε μόνα τους είτε σε κάποια από τα πιο χορταστικά και λαχταριστά πιάτα των γιορτών, πρωταγωνιστούν σε κάθε γεύμα και δείπνο. Και υπάρχει κάποιος που έχει φροντίσει για εμάς ώστε με τα καλύτερα προϊόντα να φτιάξουμε τα πάντα όπως τα έχουμε φανταστεί. Ο λόγος βέβαια για τη ΝIKAS που από το 1968 έως σήμερα, με μια πλήρη γκάμα αλλαντικών, μας συντροφεύει σε καθημερινές και γιορτινές μέρες μετατρέποντας κάθε πιάτο σε μοναδική γευστική εμπειρία.
Τα γιορτινά καλέσματα
Τα τραπέζια των ημερών με τα κολλαριστά τραπεζομάντιλα και τα καλά μας σερβίτσια περιμένουν να φιλοξενήσουν τις δημιουργίες μας. Μπορούμε να τα κάνουμε όλα όπως φανταζόμαστε ξεκινώντας με τον κατάλληλο προγραμματισμό. Θα ξεκινήσουμε με μια επίσκεψη στο σουπερμάρκετ για να διαλέξουμε από τη σειρά αλλαντικών NIKAS αυτά που μας αρέσουν ανάμεσα στα αλλαντικά γαλοπούλας και κοτόπουλου, την πάριζα, το παριζάκι, το bacon, το σαλάμι, τα λουκάνικα, το ζαμπόν και τη μορταδέλα, που διατίθενται σε συσκευασμένα προϊόντα ραφιού αλλά και σε προϊόντα άκοπα-πάγκου. Με αυτά που θα επιλέξουμε θα ετοιμάσουμε πλατώ αλλαντικών και καναπεδάκια, σουφλέ αλλαντικών και πρωτότυπες σαλάτες, αλμυρά κέικ με bacon, πουγκάκια από σφολιάτα, πατατοσαλάτα με αλλαντικά κ.ά.
Με το bacon NIKAS θα φτιάξουμε καρμπονάρα φούρνου, γκρατέν, σουφλέ, θα το προσθέσουμε στη γέμιση της γαλοπούλας και των υπόλοιπων πουλερικών, αλλά και στο χοιρινό, στους λαχανοντολμάδες, σε τάρτες με λαχανικά και μανιτάρια. Μια ωραία ιδέα είναι να καλύψουμε με bacon ολόκληρη τη γαλοπούλα προτού την ψήσουμε, έτσι ώστε να γίνει πιο ζουμερή και νόστιμη Οι προτάσεις είναι δεκάδες και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει τους πάντες.
Με εγγύηση νοστιμιάς και ποιότητας
Το σίγουρο είναι ότι φέτος, θα ετοιμάσουμε τα ωραιότερα πιάτα έχοντας ως εγγύηση τη μάρκα NIKAS που φροντίζει για την αυστηρή επιλογή του κρέατος, με έλεγχο όλων των πιστοποιήσεων διατροφής και προέλευσης της πρώτης ύλης. Ο NIKAS διαλέγει με τον ίδιο τρόπο όλες τις πρώτες ύλες και τα καρυκεύματα που χρησιμοποιεί, ώστε να έχει το τελικό προϊόν τη γνώση, τη φροντίδα και την εμπειρία της εταιρείας, που εδώ και χρόνια συνεχίζει να δημιουργεί και να προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής γεύσης κι άριστης ποιότητας, με ποικιλία επιλογών. Δεν είναι τυχαίο ότι τα συγκεκριμένα αλλαντικά βρίσκονται στα καθημερινά και τα γιορτινά μας τραπέζια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα