Ζάκυνθος: Άνοιξε η ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου
Κορωνοϊός: Στη Ζάκυνθο ανακοινώθηκε η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και ο θάλαμος αρνητικής πίεσης – Το επόμενο διάστημα θα φτάσει το ειδικευμένο προσωπικό
Τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και του θαλάμου αρνητικής πίεσης ανακοίνωσε η διοίκηση τουΓενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Προς το παρόν, η ΜΕΘ θα διαθέτει τρία κρεβάτια και ισάριθμους ασθενείς, ενώ στο μέλλον θα μπορεί να εξυπηρετεί περισσότερους. Το επόμενο διάστημα θα φτάσει στη Ζάκυνθο το ειδικευμένο προσωπικό, μετά τον διαγωνισμό που έγινε πρόσφατα, που αφορά νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, εργατικό δυναμικό και λοιπές ειδικότητες.
«Μια βασική προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης και δική μου υλοποιείται σήμερα το πρωί, με το άνοιγμα της πλήρως εξοπλισμένης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ Διονύσιος Ακτύπης και ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, καθώς και τον διοικητή του Γ.Ν.Ζ. Γιώργο Ραγκούση για την άψογη συνεργασία του και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την πολύτιμη βοήθειά του.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.