"Δε λέμε ονόματα γιατί πια είναι ολοφάνερο"

"Δε λέμε ονόματα γιατί πια είναι ολοφάνερο"

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δηλώνουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αποφεύγοντας όμως να μιλήσουν...

Ελλ.Πε.: Προς διπλασιασμό της κερδοφορίας μέσα σε τρία χρόνια
"Δε λέμε ονόματα γιατί πια είναι ολοφάνερο"
Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δηλώνουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αποφεύγοντας όμως να μιλήσουν με ονόματα. «Γιατί αποφεύγουμε να πούμε ονόματα; Επειδή, νομίζω, είναι ολοφάνερο πλέον», απαντά στο κυπριακό περιοδικό «Omikron» ο τραγουδιστής!

«Παλιά, έβλεπα την δέσμευση ως "τέλος". Το τέρμα μιας διαδρομής. Σήμερα, βλέπω στη δέσμευση μια νέα αρχή», δηλώνει ο Μιχάλης, ενώ παραδέχεται: «Αισθάνομαι ότι δεν θα ήθελα κάτι άλλο. Ότι δεν χρειάζεται να ψάξω για κάτι άλλο... ζω έναν ανέλπιστο έρωτα».

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το περιοδικό «People», η Ζέτα γνώρισε τους γονείς και την αδερφή του αγαπημένου της, ενώ εκείνος συστήθηκε με την οικογένεια της.

«Η Ζέτα δεν έχει εμμονές με τον γάμο. Δεν ψάχνει για το νυφικό της στα περιοδικά. Δεν είναι καθόλου αρνητική με τον γάμο αφού με τον Μιχάλη νιώθει μοναδικά, αλλά είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα χωρίς να είναι σίγουρος για την συνέχεια», λέει στο ίδιο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας-μοντέλου-ηθοποιού.

Για να δούμε αν τελικά αυτή η σχέση φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης