Γιατί έφυγε στα μισά της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού;

Γιατί έφυγε στα μισά της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού;

Μόνο «Μες στην Καλή χαρά» δεν είναι τον τελευταίο καιρό η Ναταλία, μιας και ταλαιπωρείται από μία ίωση. Αυτός ήταν και ο λόγος...

Γιατί έφυγε στα μισά της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού;
Μόνο «Μες στην Καλή χαρά» δεν είναι τον τελευταίο καιρό η Ναταλία, μιας και ταλαιπωρείται από μία ίωση. Αυτός ήταν και ο λόγος που χθες αναγκάστηκε να φύγει στα μισά της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11:30 το πρωί ο Σωτήρης Καλυβάτσης εμφανίστηκε στο πλατό του «Μες στην Καλή χαρά»! Λίγο μετά, η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις και όταν «επέστρεψε», η Ναταλία δεν ήταν …πουθενά!  «Η Ναταλία έρχεται… είναι στο δρόμο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η Ναταλία όμως δεν επέστρεψε ποτέ…

Κλείσιμο
Έτσι, προς το τέλος της εκπομπής, η Σίσσυ εξήγησε: «Το Ναταλάκι μας αδιαθέτησε λίγο και γι’ αυτό δεν κατάφερε να επανέλθει. Το ερχόμενο Σάββατο όμως θα βρίσκεται κανονικά στην θέση της και εκείνη και όλοι οι υπόλοιποι. Να είστε καλά, γεια σας.»

«Ρημάδα στομαχική ίωση με γονάτισε στα μισά της εκπομπής . Ευχαριστώ για τα περαστικά και τα γλυκόλογά σας. Όλα καλά», έγραψε λίγο μετά η Nαταλία στο twitter της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης