Διονύσης Αλέρτας για το «MasterChef»: «Είχα μια κόντρα με την παραγωγή»

Διονύσης Αλέρτας για το «MasterChef»: «Είχα μια κόντρα με την παραγωγή»

«Δεν με αντιπροσωπεύει και το ύφος που παρουσιάζουν τη δουλειά μας, ούτε με φώναξαν, αλλά ούτε κι ήθελα να πάω» αναφέρει για τον μαγειρικό διαγωνισμό

dionisis-alertas
Ο Διονύσης Αλέρτας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον γιο του, το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, αλλά και το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση.

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, εξήγησε τον λόγο που δεν έχει εμφανιστεί ως guest στο MasterChef.

«Δεν έχω πάει, είχα μια κόντρα με την παραγωγή. Δεν με αντιπροσωπεύει και το ύφος που παρουσιάζουν τη δουλειά μας, ούτε με φώναξαν, αλλά ούτε κι ήθελα να πάω», εξηγεί.

Όπως είπε, δεν θα τον ενδιέφερε έτσι κι αλλιώς, να κάνει κάτι τηλεοπτικό. «Δεν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά που να μου τρώει πολύ χρόνο. Με βοήθησε, εκμεταλλεύτηκα, με εκμεταλλεύτηκαν, οπότε πήρα όσα μπορούσε να μου δώσει. Δεν νομίζω ότι μπορεί να μου δώσει κάτι άλλο. Μακάρι να μου δώσει κάτι και να βγάλω λεφτά από την τηλεόραση. Δεν έχω βγάλει, οπότε... », αναφέρει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnjmtib4eyh)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε για τον γιο του και το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του. «Τα απογεύματα είναι αφιερωμένα στον γιο μου. Τον βλέπω κάθε μέρα, όσες φορές θέλω. Με την πρώην γυναίκα μου έχουμε τέλεια σχέση, γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί. Δεν μπορούμε να είμαστε τσακωμένοι. Είναι πολύ μικρός για να καταλάβει κάποια πράγματα, αν κι είναι πάρα πολύ έξυπνος. Έχει πάρει από εμένα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει καταλάβει κάτι», σημείωσε.

Τέλος, για εκείνους που καλύπτουν το πρόσωπο του παιδιού τους, όταν αναρτούν υλικό στα social media, δήλωσε: «Μου βάζει ο άλλος φατσούλες στο πρόσωπο του παιδιού και με το που σκάσει η πρόταση για διαφήμιση, θα βγει η φατσούλα. Μην τα παρουσιάζουμε όπως θέλουμε ότι είναι κακό να φαίνεται το παιδί στο διαδίκτυο, αλλά όταν σου σκάσουν τα λεφτά, δείξ'το. Εγώ το δείχνω το παιδί μου, λεφτά δεν παίρνω και το χαίρομαι. Τι να δείξω; Τα πόδια και τα δάχτυλά του;».



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Μαλώσαμε, «η ατμόσφαιρα ήταν φρίκη» λέει ο Δένδιας για το επεισόδιο με τον Τσαβούσογλου

Φωτογράφοι από Γερμανία μέχρι Ιαπωνία έρχονται Ελλάδα για τα αεροσκάφη που... χορεύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης