Γιώργος Καραμίχος για κακοποιητικές συμπεριφορές: Δύσκολο να δικαιωθεί ένα θύμα στην Ελλάδα, γι' αυτό φοβάται να μιλήσει

Γιώργος Καραμίχος για κακοποιητικές συμπεριφορές: Δύσκολο να δικαιωθεί ένα θύμα στην Ελλάδα, γι' αυτό φοβάται να μιλήσει

Και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα παίζουν οι άνθρωποι με το σκοτάδι και κακοποιούν άλλες ψυχές, πρόσθεσε ο ηθοποιός

karamihos
Ο Γιώργος Καραμίχος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις διαφορές ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση, καθώς και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders» και αρχικά, ανέφερε: «Και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα παίζουν οι άνθρωποι με το σκοτάδι και κακοποιούν άλλες ψυχές. Με τη διαφορά ότι στο εξωτερικό υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δικαιωθεί ένας άνθρωπος, ακόμα και μεγάλο να είναι το όνομα, ενώ στην Ελλάδα οι άνθρωποι που δημιουργούν τέτοιες συνθήκες κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4nryjfqmtvd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να δικαιωθεί το θύμα στην Ελλάδα, γι' αυτό και φοβάται να μιλήσει».

Αναφορικά με τις διαφορές ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση, ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Όσον αφορά το θέατρο και την τηλεόραση, η διαφορά με την Ελλάδα είναι η ευκολία με την οποία γίνονται οι δουλειές. Δηλαδή, οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί δεν θα απαιτήσουν να βγάλουν το καλύτερο από το ταλέντο που έχουν στα χέρια τους. Θα αρκεστούν σε αυτό που δίνει ο ηθοποιός».

Τέλος, πρόσθεσε: «Εάν ανοίξεις την τηλεόραση, υπάρχει πάντα το εξής ερώτημα. Δεν βλέπουν αυτοί οι άνθρωποι τις ξένες πλατφόρμες που έχουμε όλοι πια πρόσβαση; Δεν βλέπουν πώς παίζει ο κόσμος; Δεν βλέπουν πώς γυρίζει ο κόσμος; Πώς φωτίζει; Για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό; Γιατί είναι η ευκολία αυτή».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Αντίο μαέστρο» - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα

Δείτε βίντεο: Ο εντοπισμός του νεκρού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία

Πάτρα: Εξάρθρωθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει 93 κλοπές - Συνελήφθησαν 9 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης