Η Άννα Βαγενά, με αφορμή την παράσταση «Λουλού», έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις προδοσίες που έχει βιώσει από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε. Παρότι έχει πληγωθεί πολλές φορές, θεωρεί ότι η εμπιστοσύνη στους άλλους την έχει κάνει τελικά κερδισμένη. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», η ηθοποιός δήλωσε ότι παραμένει ρεαλίστρια, αλλά διατηρεί πάντα μια ελπίδα και αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία, νιώθοντας κάθε μέρα σαν έφηβη.
«Κλείνουμε λογαριασμούς στη ζωή μας, γιατί μεγαλώνουμε. Με έχουν προδώσει πάρα πολλές φορές και πάρα πολλοί άνθρωποι, αλλά στο τέλος, κάνοντας τον απολογισμό, νομίζω πως είμαι κερδισμένη που εμπιστεύτηκα και εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αυτή είμαι. Αν θέλετε, ελάτε να με χτυπήσετε, ελάτε να με αγαπήσετε, ό,τι θέλετε», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d8imh8sfkl29)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως ακόμα κι αν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια, προτιμά να αντιμετωπίζει τα πράγματα με αισιοδοξία. «Την αλήθεια την έβλεπα πάντα, ήμουν και ρεαλίστρια συγχρόνως, αλλά είχα πάντα και μία ελπίδα. Κάθε πρωί που ξυπνάω, παίρνω μία φόρα για τη ζωή, λες και είμαι 15 με 16 χρονών», δήλωσε κλείνοντας.
Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού χωρίς International Baccalaureate, με την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.
Το WORLD PASS powered by Telekom έδωσε την ευκαιρία σε δύο startups να επισκεφθούν το Hubraum, το Tech Incubator Center της Telekom στην Κρακοβία, και να βρεθούν στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.