Ελένη Φουρέιρα: Είναι πολύ ωραίο να νιώθει κανείς σέξι

Ελένη Φουρέιρα: Είναι πολύ ωραίο να νιώθει κανείς σέξι

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα, το επάγγελμά της και τη δημιουργία οικογένειας.

Ελένη Φουρέιρα: Είναι πολύ ωραίο να νιώθει κανείς σέξι
Δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη φάση η Ελένη Φουρέιρα, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και των Onirama. Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Hello», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα, το επάγγελμά της και τη δημιουργία οικογένειας.

Μιλώντας για τον έρωτα, λέει: «Ο έρωτας στη δική μου ζωή μεταφράζεται με τις εξής λέξεις: χαρά, ηρεμία και πάθος. Είναι απαραίτητος στη ζωή κάθε ανθρώπου και ο πιο γλυκός τρόπος να ξεφεύγει κανείς από το άγχος της δουλειάς και της καθημερινότητας», ενώ όσον αφορά στη σέξι εικόνα της, η Ελένη παραδέχεται πως είναι πολύ ωραίο να νιώθει κανείς σέξι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα αποτελεί και ένα μεγάλο συν για την εικόνα ενός καλλιτέχνη και ειδικά όταν εκείνος ανήκει στη μουσική ποπ σκηνή που πρέπει να υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το είδος που αντιπροσωπεύει. Θα έλεγα ότι η μουσική που υπηρετώ απαιτεί μια σέξι εικόνα και αισθάνομαι ότι τη διαθέτω και νιώθω άνετα μέσα σε αυτήν».

Κλείσιμο
Όσο για το αν ο σύντροφός  της ζηλεύει με τις σέξι της εμφανίσεις, απαντά: «Ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου, γνωρίζει ότι το σέξι στοιχείο είναι μέρος της δουλειάς μου. Βέβαια και εγώ δεν θυμάμαι να έδωσα ποτέ το δικαίωμα αυτό».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα στοιχεία εκείνα που θέλει να έχει ένας άνδρας η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Μου αρέσει να έχει αυτοπεποίθηση και να μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις καταστάσεις ώστε να νιώθω ήρεμη και σίγουρη δίπλα του».

Πώς θα αντιμετώπιζε άραγε τον ερχομό ενός παιδιού αυτή τη στιγμή στη ζωή της; «Σίγουρα η απόκτηση ενός παιδιού δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδιά μου. Ωστόσο εάν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου ξαφνικά, πιστεύω ότι θα το αντιμετώπιζα με την πρέπουσα ωριμότητα», απαντά, ενώ για τη δημιουργία οικογένειας, λέει: «Μου αρέσει πολύ η οικογένεια ως θεσμός. Προέρχομαι από μία πολυμελή οικογένεια και είναι λογικό να θέλω να δημιουργήσω και τη δική μου στο μέλλον. Θα επιθυμούσα όμως, αυτό, να συμβεί την κατάλληλη στιγμή ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτή όπως θα ήθελα».

Τέλος, η απαίτηση που έχει από τον εαυτό της σε αυτό το επάγγελμα είναι: «Να μπορώ να έχω διάρκεια, να εξελίσσομαι και να μην μένω λεπτό στάσιμη. Το τραγούδι αποτελούσε πάντα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου και θέλω να το υπηρετήσω όσο πιο καλά και σωστά μπορώ. Από την άλλη, γνωρίζω ότι είναι και το μέσο για την επιβίωσή μου οπότε οφείλω να του παρέχω τον απόλυτο σεβασμό».

Δείτε παρακάτω...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης