Blitz: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Στιβ ΜακΚουίν με πρωταγωνίστρια τη Σίρσα Ρόναν

Blitz: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Στιβ ΜακΚουίν με πρωταγωνίστρια τη Σίρσα Ρόναν

Το ιστορικό δράμα θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου στις 9 Οκτωβρίου

blitz
Το «Blitz» του Στιβ ΜακΚουίν, ένα ιστορικό δράμα που διαδραματίζεται την εποχή που η ναζιστική Γερμανία βομβάρδιζε το Λονδίνο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ.

Στην πρωτότυπη ταινία της Apple πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Όσκαρ Σίρσα Ρόναν στον ρόλο της Ρίτα, μιας απελπισμένης μητέρας που αναζητά μανιωδώς τον 9χρονο γιο της Τζορτζ (Έλιοτ Χέφερμαν), αφού τον έστειλε στην εξοχή κατά τη διάρκεια του Blitz. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Χάρις Ντίκινσον, Έριν Κέλιμαν, Στέφεν Γκράχαμ , Κάθι Μπουρκ, Πολ Γουέλερ, Λι Τζιλ και Μπέντζαμιν Κλεμεντάιν.

Δείτε το τρέιλερ
Blitz — Official Trailer | Apple TV+

Κλείσιμο
Ο ΜακΚουίν έγραψε, σκηνοθέτησε και ανέλαβε την παραγωγή του «Blitz», το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους μετά το «Widows» του 2018. Ο Βρετανός σκηνοθέτης είναι περισσότερο γνωστός για τη σκηνοθεσία της ταινίας «12 Years a Slave» του 2014, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και του χάρισε επίσης μια υποψηφιότητα για σκηνοθεσία.

Η ταινία «Blitz» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου ως το εναρκτήριο φιλμ του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου. Σε δήλωσή του για την ανακοίνωση της πρεμιέρας του στο φεστιβάλ, ο ΜακΚουίν δήλωσε: «Το "Blitz" είναι μια ταινία για τους Λονδρέζους. Τιμά το πνεύμα του τι και πώς άντεξαν οι Λονδρέζοι κατά τη διάρκεια του Blitz, αλλά διερευνά επίσης την πραγματική αναπαράσταση των ανθρώπων στο Λονδίνο, ενώ στον πυρήνα της είναι η ιστορία μιας οικογένειας της εργατικής τάξης που προσπαθεί απεγνωσμένα να επανενωθεί σε περιόδους πολέμου».

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της σε επιλεγμένες αίθουσες την 1η Νοεμβρίου, προτού προβληθεί παγκοσμίως στο Apple TV+ στις 22 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Απάντηση Φον ντερ Λάιεν στην επιστολή Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη

Βίντεο – ντοκουμέντα δείχνουν τον εγκλωβισμό των τουριστών στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά το μπουρίνι


Έφηβη σκοτώνει τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της στο Μισισιπί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης