Η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου
Δείτε φωτογραφίες
Η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα έγινε ηΈλενα Παπαρίζου.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια γνωστοποίησε την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση, στην οποία και αποκαλύπτει την διάκρισή της και τον ρόλο που θα έχει από εδώ και στο εξής στην φιλανθρωπική οργάνωση UNICEF πρεσβεύοντας την χώρα μας.
Στην λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Παπαρίζου έγραψε: «Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα. Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη που γίνομαι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα. Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι. Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. Είναι! Αλλά τα παιδιά είναι παιδιά ΣΗΜΕΡΑ, και ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα. Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…».
Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού χωρίς International Baccalaureate, με την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.
Το WORLD PASS powered by Telekom έδωσε την ευκαιρία σε δύο startups να επισκεφθούν το Hubraum, το Tech Incubator Center της Telekom στην Κρακοβία, και να βρεθούν στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.