Ελένη Φιλίππα: Μου κόστισε επαγγελματικά το γεγονός ότι δεν έκανα δημόσιες σχέσεις

Ελένη Φιλίππα: Μου κόστισε επαγγελματικά το γεγονός ότι δεν έκανα δημόσιες σχέσεις

«Εάν τώρα πάντως ξεκινούσα από την αρχή, είναι πιθανόν να ήμουν περισσότερο διαλλακτική» δήλωσε η ηθοποιός

filippa_124
Η Ελένη Φίλιππα που είναι περισσότερο γνωστή ως Έλλη Ρούσσου, η δικηγόρος από την επιτυχημένη και αγαπητή σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση και τους λόγους.

Αρχικά, διευκρίνισε ότι δεν της γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις: «Το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει, όπως δεν έχει χτυπήσει και πολλών άλλων. Δεν ξέρω το γιατί συμβαίνει, αλλά αν δεις τις διανομές στα σίριαλ που παίζονται, θα καταλάβεις ότι πάνω κάτω είναι οι ίδιες».

Για το αν πιστεύει ότι το γεγονός ότι δεν έκανε δημόσιες σχέσεις οφείλεται στην επαγγελματική της αδράνεια, η ηθοποιός απάντησε: «Τώρα που έχω κάνει μια διαδρομή και έχοντας μάθει εκ των υστέρων διάφορα πράγματα, ναι, μπορώ να πω πως μου κόστισε επαγγελματικά το γεγονός ότι δεν έκανα δημόσιες σχέσεις. Από την άλλη μεριά, εγώ επέλεξα να μην κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν με ώθησε κανείς. Ήταν ο χαρακτήρας μου έτσι. Άρα δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη σε οποιονδήποτε άλλον γι’ αυτό, ήταν επιλογή μου. Εάν τώρα πάντως ξεκινούσα από την αρχή, είναι πιθανόν να ήμουν περισσότερο διαλλακτική».

Τέλος, για το αν έχει βιώσει ποτέ την ανεργία λόγω του ότι δεν είναι διαλλακτική, η Ελένη Φίλιππα ανέφερε: «Ναι, βέβαια έχω βιώσει ανεργία. Να σου πω και κάτι, στο επάγγελμά μας υπάρχει και ηλικιακός ρατσισμός, ειδικά με τις γυναίκες. Αυτό είναι μια πικρή αλήθεια που πρέπει να την καταλάβεις και να τη διαχειριστείς. Εγώ πατούσα γερά στα πόδια μου, το θέατρο ναι μεν ήταν η προτεραιότητά μου, αλλά δεν ήταν, ούτε είναι, όλη μου η ζωή».

Ειδήσεις σήμερα:

To αντίο των διεθνών ΜΜΕ στον Χένρι Κίσινγκερ και το πανηγυρικό «στα τσακίδια» του Rolling Stone

Στην Αμαλιάδα ο μεγάλος τυχερός των 7,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Έδωσε 3 ευρώ για το χρυσό δελτίο

Δύσκολη βραδιά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Europa League - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης