Συγκινήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή στο «My Style Rocks»: Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν, δεν θέλουν να σας βλέπουν να τσακώνεστε

Συγκινήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή στο «My Style Rocks»: Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν, δεν θέλουν να σας βλέπουν να τσακώνεστε

«Μεγάλες γυναίκες σε ηλικία μας βλέπουν σαν μια διέξοδο, που είναι και μόνες τους στο σπίτι, και θέλουν παρέα» πρόσθεσε

xatzipanteli
Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» η Σοφία Χατζηπαντελή φορτίστηκε συναισθηματικά καθώς εξέφρασε την εναντίωσή της στους τσακωμούς των κοριτσιών, υποστηρίζοντας ότι την εκπομπή βλέπουν πολλές γυναίκες που είναι μόνες τους στο σπίτι και θέλουν παρέα.

«Ήθελα να πω πρώτα όταν ήρθα εδώ δεν κατάλαβα πόσες μεγάλες γυναίκες σε ηλικία μας βλέπουν σαν μια διέξοδο, που είναι και μόνες τους στο σπίτι και θέλουν παρέα, και προ πάντων τώρα που είναι και τα Χριστούγεννα και μας βλέπουν και θέλουν κάτι πιο... θέλω να βλέπουν κάτι που δεν είναι αυτό που... που τσακώνονται τα κορίτσια... λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν, είναι τόσο κρίμα, γιατί έχουμε θείες, έχουμε γιαγιούλες που κάθονται και μας βλέπουν. Είναι μια που είναι 87 ετών και είναι μόνη της και αυτή είναι η χαρά της στην ημέρα της. Και αν είναι και μόνη της, δεν θέλω να σας βλέπει έτσι να μαλώνετε» δήλωσε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxrhngq4znlt)

Κλείσιμο
Σε εκείνο το σημείο, η κριτής συγκινήθηκε και ξεκίνησε να δακρύζει.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν σας βλέπουν για να μαλώνετε απλά το λέω. Δεν μιλάω σε εσένα Διονυσία, αλλά σε όλες. Απλά νομίζω ότι επειδή είναι χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, δεν πρέπει να είναι έτσι, προ πάντων όχι σήμερα. Τέλος πάντων...».

«Αυτό που λέει η Σοφία είναι πολύ σημαντικό κάνουμε παρέα, κάνετε παρέα σε πάρα πολύ κόσμο που είναι στα σπίτια και τώρα που είναι γιορτές θέλουν οι άνθρωποι πραγματικά να σας γιορτάσουν και να περάσουν ωραία μαζί σας» είπε με τη σειρά του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Και αυτήν την περίοδο, αυτή την ώρα, δεν βλέπουν μόνο οι γιαγιούλες που λες, βλέπουν και πάρα πολλά παιδιά, γιατί είναι στο σπίτι και πολλά παιδιά» σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 29χρονο αστυνομικό από την Πάτρα - Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα: Πώς αποκαλύφθηκε ότι αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα του

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης