Μελέτη για Μωβ: Δεν επιτρέπεται να χαρακτηρίζεις σκουπίδια τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται αγάπησες

Μελέτη για Μωβ: Δεν επιτρέπεται να χαρακτηρίζεις σκουπίδια τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται αγάπησες

«Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά, είναι απαράδεκτοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί» τόνισε η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο

meleti_mwv
Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε την κόντρα και τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή με την τελευταία του σύζυγο, Φιλοθέη Μωβ.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στην αναφορά της Φιλοθέης Μωβ προς τον Γιάννη Βαρδή, που είπε «τα “σκουπίδια” τα αντιμετωπίζουμε με το να τα πετάμε».

Η Ελεωνόρα Μελέτη είπε στο «Mega Καλημέρα» ότι: «Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά, απαράδεκτη αυτοί οι χαρακτηρισμοί που ακούγονται. Δεν επιτρέπεται να αποκαλείς σκουπίδια και να υπονοείς ανθρώπους, παιδιά, ενός ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει, έχεις παντρευτεί, υποτίθεται, υποτίθεται. Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί να ακούγονται δημόσια. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτή την οικογένεια και δε με αφορά προσωπικά, αλλά είναι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίζεις – προς τα εκεί κατάλαβα ότι πάει – έτσι τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχεις αγαπήσει τόσο πολύ στη ζωή σου».

Δείτε το βίντεο μετά το 06:40
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyigvaxtkbs9)

Ο χαρακτηρισμός «σκουπίδια» από τη Φιλοθέη Μωβ, ήρθε όταν ο Γιάννης Βαρδής είπε σε δηλώσεις του, πως έχει μετανιώσει που υπέγραψε για να γίνει ο γάμος της με τον πατέρα του.

Εκείνη του απάντησε με δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα»: «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα».
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cygvwczyw05d)

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου».

 
Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Συγγρού: Νεκρός αναβάτης μοτοσικλέτας, τραυματίας η συνεπιβάτης - Η μηχανή τους πήρε φωτιά

Ταυτόχρονα σε υπουργικό και Ιερά Σύνοδο ο γάμος ομοφύλων - «Βελούδινη» προσέγγιση της κυβέρνησης στην εκκλησία

Από τα 23αρια σήμερα, σε βουτιά έως και 10 βαθμούς αύριο - Πού θα χιονίσει και πότε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης