Η Πάρις Χίλτον δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον γιο της, Φίνιξ, στα social media. Η «χρυσή κληρονόμος» τον Δεκέμβριο αποκάλυψε ότι απέκτησε και άλλο ένα παιδί με παρένθετη μητέρα, τη Λόντον.
Ωστόσο, στο Instagram ποζάρει μόνο με τον γιο της και αυτό γεννά ερωτήματα στους ακολούθους της, που απορούν για το πού βρίσκεται το άλλο της παιδί και γιατί δεν μοιράζεται στιγμιότυπα με την κόρη της.
«Πολύ ωραίοι, αλλά γιατί δεν βλέπουμε πουθενά τη Λόντον;» είναι ένα από τα πιο συχνά σχόλια κάτω από την καινούργια ανάρτηση που έκανε η Πάρις Χίλτον. Άλλοι πάλι τη ρωτούν, αν είναι καλά το άλλο μωρό.
Δείτε περισσότερα
Σε αναφορά για το πώς απέκτησε τα δύο παιδιά της, ηίδια παραδέχτηκε πριν από λίγο καιρό, ότι η απόφαση να μην κυοφορήσει η ίδια τα παιδιά της, ήταν δύσκολη. Όπως είπε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Paris in Love» η «χρυσή» κληρονόμος είπε:
«Η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση. Θα μου άρεσε πολύ η εμπειρία του να μεγαλώνεις το μωρό στην κοιλιά σου και να νιώθεις τις κλωτσιές και όλες αυτές τις συναρπαστικές στιγμές. Παρόλο που το μωρό είναι βιολογικά δικό μου και του Κάρτερ, αποφασίσαμε να βάλουμε μια παρένθετη μητέρα να το κυοφορήσει» εξηγώντας στη συνέχεια, ότι: το έκανε για να «προφυλάξει την υγεία και την ασφάλειά τους».
Με τη σειρά του, ο σύζυγός της, Κάρτερ Ριμ, είπε: «Τώρα που έχουμε παιδιά με την Πάρις, θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει και να είναι φυσιολογική και να μην είναι πάντα γνωστή ως τα παιδιά της Πάρις Χίλτον. Πρέπει να σκεφτούμε την ασφάλειά τους».
Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού χωρίς International Baccalaureate, με την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.
Το WORLD PASS powered by Telekom έδωσε την ευκαιρία σε δύο startups να επισκεφθούν το Hubraum, το Tech Incubator Center της Telekom στην Κρακοβία, και να βρεθούν στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.