Αρναούτογλου σε Ευθυμιάδη: Όταν σε είδα να βγαίνεις ημίγυμνος, έλεγα «μήπως έχει πάθει κάτι ο Θανάσης;»

Αρναούτογλου σε Ευθυμιάδη: Όταν σε είδα να βγαίνεις ημίγυμνος, έλεγα «μήπως έχει πάθει κάτι ο Θανάσης;»

Το περίμενα και ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό, του απάντησε ο ηθοποιός 

efthimiadis-arnaoutoglou
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και έδωσε μια συνέντευξη για την επίσκεψη στο Άγιο Όρος που του άλλαξε τη ζωή, αλλά και τα σχόλια που εισπράττει για τον τρόπο ζωής, τον οποίο ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για τα επικριτικά σχόλια, πριν πάρει απάντηση από τον ηθοποιό, του είπε, ότι υπήρξε μια περίοδος που και ο ίδιος είχε ανησυχήσει για τον καλεσμένο του και είχε αναρωτηθεί, αν είναι καλά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d192fp7xg1bd)

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του είπε: «Θέλω να σου είμαι ειλικρινής. Αδελφέ, μπορεί να μην κάνουμε κάθε μέρα παρέα αλλά ξέρεις ότι υπάρχει πολύς σεβασμός και μεγάλη εκτίμηση. Ένιωσα κάποια στιγμή, από κάποιους, να πιάνω και τον εαυτό μου να λέει στις αρχές: "Ο Θανάσης είναι καλά;". Όταν σε είδα τον πρώτο καιρό που έβγαινες ημίγυμνος, έλεγα "μήπως έχει πάθει κάτι;". Δεν μπορούσα να το αντιληφθώ και θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό, την δικιά μου διάσταση να μπαίνει στη δικιά σου. Δηλαδή είμαστε τόσο επηρεασμένοι από τον τρόπο ζωής μας που, αν κάποιος πάει να ξεφύγει, νιώθουμε ότι αυτός δεν είναι καλά. Ένιωσες ότι μπορεί να πέρασες και στα όρια της γραφικότητας για τους άλλους μέχρι να καταλάβουν τι κάνει ο Θανάσης;».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης του απάντησε: «Το περίμενα. Ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Τα είπαν άνθρωποι πριν από εμένα παγκοσμίως, που έκαναν το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό, για την αγάπη, την απλότητα, την ειρήνη. Έφαγαν και αυτοί μπούλινγκ».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d192e9y3080x)
Κλείσιμο

Για την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, ο ηθοποιός σχολίασε: «Το κομβικό σημείο δεν ήταν η Άννα, αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα. Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz, δεν μου έδινε τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα. Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, "τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου;"».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d192f06wim21)

Ακόμη, για τις αναρτήσεις του στο Instagram και τα μηνύματα που θέλει να περάσει για το ευ ζην, όπως ο ίδιος το αντιλαμβάνεται, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σχολίασε:


«Όταν ξεκίνησα το Instagram, άρχισαν να μου λένε τα διάφορα αλλά ήμουν προετοιμασμένος για αυτή την "πλάκα". Πριν από 17 χρόνια, όταν έκοψα το κρέας, αυτή η πλάκα γινόταν από τον αδελφό μου, από τον μπαμπά μου, από τη μαμά μου και από την αδελφή μου. Πηγαίναμε να φάμε το Πάσχα και άρχιζε το δούλεμα και η πλάκα, ας το πούμε. Οπότε ήμουν συνηθισμένος ότι για να μείνω στο κέντρο μου, για να μείνω στην απόφαση μου, ναι θα γίνω και γραφικός για κάποιους».

Τέλος, ο ηθοποιός είπε: «Εάν όμως αποδείξω με τον τρόπο ζωής μου ότι εμένα μου κάνει καλό, προσωπικά για μένα μιλάω, θα το δεχθεί ο άλλος. Γιατί αυτό που ζω εγώ δεν το επιβάλλω σε κανέναν, ούτε καν στα παιδιά μου. Τα παιδιά μου τρώνε κρέας».


Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπαν Μητσοτάκης και Ερντογάν «πριβέ» στη ροτόντα του Λευκού Παλατιού - Τα επόμενα ραντεβού μετά την Άγκυρα

Eurovision 2024: Γιατί η φετινή διοργάνωση θα μείνει αξέχαστη - Τα τραγούδια, τα παρατράγουδα και ο διχασμός

Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τετραπλασιασμό δασμών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από Κίνα και περιμένουν τα αντίποινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης