Coldplay: Στιγμιότυπα και ιστορίες μιας αξέχαστης βραδιάς - Απόψε το δεύτερο live στο ΟΑΚΑ

Coldplay: Στιγμιότυπα και ιστορίες μιας αξέχαστης βραδιάς - Απόψε το δεύτερο live στο ΟΑΚΑ

Τα δυο κορίτσια, ο «ευγνώμων» Κρις Μάρτιν, το encore και η τρέλα στα social media σημάδεψαν το πρώτο live του διάσημου συγκροτήματος, που έβαλε «φωτιά» στο Ολυμπιακό Στάδιο

coldplay2
Ήταν ένα βράδυ που τα είχε όλα. Ένα supergroup που ξέρει πολύ καλά πως να κάνει ένα τεράστιο στάδιο να χοροπηδάει για δυο ώρες, πολλές στιγμές γεμάτες συναίσθημα, ένα σόου-υπερπαραγωγή και 65.000 εκστασιασμένους θεατές.

Οι Coldplay απέδειξαν περίτρανα χθες το βράδυ ότι είναι μια μπάντα για «αρένες» που ξέρει πως να ξεσηκώνει το κοινό της, περνώντας ταυτόχρονα τα περιβαλλοντικά τους μηνύματα και τις ευαισθησίες τους για έναν κόσμο που συνεχώς μεταλλάσσεται.
coldplay__14_

Με ένα αεικίνητο frontman να οργώνει την σκηνή ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ όταν ακριβώς στις εννιά και μισή ανέβηκαν με την κάμερα να τους ακολουθεί και τους τυχερούς θεατές να ουρλιάζουν από ανυπομονησία βλέποντας το γκρουπ στις γιγαντοοθόνες.

Τα δυο κορίτσια

Είναι γνωστό σε όλους ότι σε κάθε live τους οι Coldplay ανεβάζουν στη σκηνή κάποιον τυχερό θεατή που έχει την τύχη να τραγουδήσει με τον Κρις Μάρτιν υπό το βλέμμα δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που παρακολουθούν τη συναυλία τους. Χθες επέλεξε μια νεαρή κοπέλα που ανέβηκε στην σκηνή μαζί με την αδερφή της, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, επειδή όπως αποκάλυψε είχε μόλις βγει από το νοσοκομείο. Το ντουέτο τους ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές μιας βραδιάς που συγκέντρωσε όχι μόνο Έλληνες αλλά και πάρα πολλούς ξένους θεατές που ήρθαν επί τούτου στην Αθήνα αυτό το ζεστό Σαββατιάτικο βράδυ του Ιούνη.
Κλείσιμο

Τα ελληνικά και οι ξαφνιασμένοι!

Υπήρξε φυσικά και η στιγμή που ο Κρις Μάρτιν τίμησε την χώρα μας μιλώντας πολύ καλά τα ελληνικά και λέγοντας πόσο χαρούμενοι νιώθουν που βρίσκονται στην Ελλάδα που «γέννησε» τον πολιτισμό. Το «είμαστε ευγνώμονες» ακούστηκε τρεις φορές από τα χείλη του, ενώ στο encore που έκανε το γκρουπ αυτοσχεδίασε, λέγοντας στην κάμερα να εντοπίζει «φάτσες» που έκαναν κλικ στον Κρις, στις οποίες τραγουδούσε. Οι δυο πιτσιρικάδες π.χ. που τον άκουσαν να τους εύχεται σε λίγα χρόνια να τον ξαναδούν χωρίς να είναι σκαρφαλωμένοι στους ώμους των γονιών τους δεν σταμάτησαν να γελάνε ευτυχισμένοι για την στιγμή που ζούσαν.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1v8aifc7fht)

«Ευχαριστώ Αθήνα»

Μετά το τέλος της συναυλίας, οι Coldplay προχώρησαν σε μια ανάρτηση στο Instagram με τους εκατομμύρια φαν που τους ακολουθούν, από όλο τον κόσμο. «Ευχαριστώ Αθήνα» γράφουν πάνω σε ένα στιγμιότυπο με τους μουσικούς λίγο πριν αποχωρήσουν από το stage. Στην ανάρτηση πρόσθεσαν μια μπλε καρδιά.

Η ανάρτησή τους

coldplayeyxaristo



Τρέλα στα social

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι επικράτησε μια τρέλα στα social media τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά το τέλος της εμφάνισης των Coldplay από χιλιάδες θεατές που εκστασιασμένοι δεν σταμάταγαν να ανεβάζουν βίντεο και stories.

Ακόμη και όταν ο Μάρτιν είπε στο κοινό να βάλουν για λίγο τα κινητά στην τσέπη τους και να σηκώσουν τα χέρια τους ψηλά, υπήρχαν αυτοί που δεν άντεξαν να μην τα χρησιμοποιήσουν για «πιάσουν»τη στιγμή που τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον Αττικό ουρανό.

Αργά το βράδυ στην επίσημη σελίδα των Coldplay στο Instagram ανέβηκαν κάποια stories από την εκπληκτική πρώτη συναυλία τους στην πρωτεύουσα και το τελευταίο έδειχνε την μπάντα στη σκηνή να χαιρετάει το κοινό μετά το τέλος του live με δυο λέξεις στα ελληνικά: «Ευχαριστώ Αθήνα».




Η συναυλία άρχισε λίγη ώρα αφότου έδυσε ο ήλιος, κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό. Έκλεισε περίπου δύο ώρες αργότερα με εντυπωσιακά βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα στο ΟΑΚΑ, θυμίζοντας εξάλλου και τον τίτλο της περιοδείας «A Sky Full of Stars», «Ένας Ουρανός Γεμάτος Αστέρια».

Οι Coldplay ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιλογές που «απαντούσε» με ιαχές ενθουσιασμού και χειροκροτήματα. Ξεχωριστή νότα στην μεγάλη βραδια, τα χιλιάδες βραχιολάκια LED που είχαν μοιράσει οι οργανωτές στο κοινό, τα οποία αναβόσβηβαν ακολουθώντας τον ρυθμό των τραγουδιών.


Δείτε βίντεο από τη συναυλία

























Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Η πρώτη ενημέρωση από το ΥΠΕΣ - 178.588 ψήφισαν με επιστολική ψήφο

5η μέρα ερευνών για τον Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη - Οι επικίνδυνες σπηλιές και η συμπληρωματική κατάθεση της συζύγου


Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης