Δημήτρης Λάλος: Αποχαιρετά τον Μαθιό από τον Σασμό - Είμαι ευγνώμων, γράφει

Δημήτρης Λάλος: Αποχαιρετά τον Μαθιό από τον Σασμό - Είμαι ευγνώμων, γράφει

Η ανάρτηση του ηθοποιού και το φινάλε του Μαθιού που έγινε viral στα social media

lalossasmos1
Ο Δημήτρης Λάλος αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση τον ήρωα που υποδυόταν για τρία χρόνια στη σειρά «Σασμός».

Μέσω Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα του Μαθιού στη σειρά και στη λεζάντα ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματα αγάπης που έλαβε, ενώ δήλωσε ευγνώμων για όλο αυτό το ταξίδι.

«Ο Μαθιός... ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης που μου στείλατε. Αυτό το ταξίδι τελειώνει αλλά καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας. Είμαι ευγνώμων. Σας αγαπώ. Εις το επανιδείν» έγραψε.

Η ανάρτησή του


Το τέλος του Μαθιού που έγινε viral
Ο Δημήτρης Λάλος έκανε θεαματική έξοδο από τον «Σασμό» με την τελευταία σκηνή του Μαθιού να γίνεται viral στα social media.

Ο ήρωας έδινε μάχη για τη ζωή του ύστερα από σφαίρα που δέχτηκε από τον Αντρέα Βρουλάκη που τον υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.


Σε επόμενη σκηνή, ακουγόταν το τραγούδι «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» του Γιάννη Κότσιρα όταν ο Μαθιός στάθηκε κοντά σε έναν γκρεμό και άνοιξε διάπλατα τα χέρια του για να μεταμορφωθεί σε αετό και να πετάξει μακριά.

Κλείσιμο

Η σκηνή σχολιάστηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter, που δεν έκρυψε την έκπληξή του με όσα είδε. Πολλοί δε, ήταν εκείνοι που δεν είδαν τη σκηνή στην τηλεόραση και πίστεψαν ότι πρόκειται για επεξεργασμένο βίντεο στο Twitter.

 «Αλήθεια το βλέπω το ξαναβλέπω και δεν το πιστεύω, δεν μπορεί να το κάνατε αυτό» έγραψε μια τηλεθεάτρια. «Το έδειξε κανονικά ή είναι τρολάρισμα;» αναρωτήθηκε μια άλλη τηλεθεάτρια. «Είχα μια δύσκολη μέρα και μπαίνω και βλέπω τη μετενσάρκωση του Μαθιού, πέθανα» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Δείτε περισσότερα σχόλια













Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Λάλος αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της σειράς, για την ερμηνεία του, με πολλούς να επισημαίνουν ότι η σκηνή του θανάτου του Μαθιού, ήταν μία από τις πιο δυνατές και συγκινητικές σκηνές της σειράς.


Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης