House Of The Dragon: Η δεύτερη σεζόν πέτυχε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης της σειράς

House Of The Dragon: Η δεύτερη σεζόν πέτυχε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης της σειράς

Το spinoff του Game Of Thrones έσπασε το ρεκόρ του προηγούμενου κύκλου

house_of_the_dragon_01
Η δεύτερη σεζόν του prequel spinoff του «Game Of Thrones», «House Of The Dragon», είναι μια τεράστια επιτυχία.

Τα νέα επεισόδια της σειράς του HBO, που έκαναν πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου, όχι μόνο έλαβαν διθυραμβικές κριτικές, αλλά ξεπέρασαν και το ρεκόρ της προηγούμενης σεζόν όσον αφορά την επίσημη τηλεθέαση στη streaming υπηρεσία του HBO, το Max.

Το «House Of The Dragon», που δημιούργησαν οι Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και Ράιαν Κοντάλ, μεταδόθηκε για 1,23 δισεκατομμύρια λεπτά την εβδομάδα της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν, κάτι που αποτελεί τεράστιο άλμα σε σχέση με το ρεκόρ της πρώτης σεζόν που ήταν 1,02 δισεκατομμύρια λεπτά.
Κλείσιμο
Αυτό μεταφράζεται σε ένα άλμα 210 εκατομμυρίων λεπτών μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης σεζόν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen που περιήλθαν στην κατοχή του The Hollywood Reporter.

Αυτά τα νέα νούμερα εκτόξευσαν το «House Of The Dragon» στην τέταρτη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση εκείνη την εβδομάδα, πίσω από τις σειρές «Bridgerton» (2,47 δισεκατομμύρια λεπτά), «Your Honor» (1,95 δισεκατομμύρια λεπτά) και «The Boys» (1,29 δισεκατομμύρια λεπτά).

Την πρεμιέρα της 1ης σεζόν της σειράς παρακολούθησαν πάνω από 10 εκατομμύρια τηλεθεατές στο κανάλι του HBO και στο Max την πρώτη ημέρα, αριθμός που είναι πλέον ο κορυφαίος στην ιστορία του HBO. Στη συνέχεια, η σειρά συνέχισε με ρεκόρ τηλεθέασης κατά τη διάρκεια του φινάλε της πρώτης σεζόν.
Ενώ το streaming για τη σειρά είναι η κύρια αιτία πίσω από αυτούς τους υψηλούς αριθμούς τηλεθέασης, στην πραγματικότητα δεν περιλαμβάνουν καν την κανονική προβολή, η οποία αντικατοπτρίζει τους ανθρώπους που εξακολουθούν να παρακολουθούν τη σειρά στο HBO.

Η σειρά φαντασίας αποτελεί prequel του «Game Of Thrones» (2011-2019) και είναι η δεύτερη τηλεοπτική σειρά του franchise του Μάρτιν «A Song Of Ice And Fire».


Ειδήσεις σήμερα:

Σε τρομερή πίεση ο Μπάιντεν για να αποσυρθεί - «Μας καταστρέφεις, δεν μπορείς να νικήσεις» του είπε η Πελόζι


Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε στο Σουφλί - Τα σενάρια για τα «άγνωστα άτομα»


Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας Χανίων - Σημαντικό ότι σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή, λέει ο Χουλιάρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης