Ζεντάγια - Ρόμπερτ Πάτινσον: Συζητούν με τον Κρίστοφερ Μπόργκλι για να υποδυθούν το ζευγάρι στη νέα του ταινία

Ζεντάγια - Ρόμπερτ Πάτινσον: Συζητούν με τον Κρίστοφερ Μπόργκλι για να υποδυθούν το ζευγάρι στη νέα του ταινία

Πρόκειται για το φιλμ The Drama

zendaya_pattinson3
Ο Κρίστοφερ Μπόργκλι ετοιμάζει τη νέα κινηματογραφική του δουλειά μετά επιτυχία της πιο πρόσφατης ταινίας του, «Dream Scenario».

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι συνεργάζεται ξανά με την A24 και μάλιστα γράφεται στα διεθνή media ότι είναι κοντά στο να «κλείσει» δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας για να πρωταγωνιστήσουν στη νέα του ταινία.

Πηγές που επικαλείται το Deadline αναφέρουν ότι η A24 θα χρηματοδοτήσει και θα αναλάβει την παραγωγή του «The Drama», με τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον να βρίσκονται στις πρώτες διαπραγματεύσεις για το πρωταγωνιστικό καστ, σε σενάριο του διάσημου σκηνοθέτη.
Κλείσιμο

Οι Άρι Άστερ, Λαρς Κνούντσεν και Τάιλερ Καμπελόνε θα κάνουν την παραγωγή μέσω της Square Peg. Οι λεπτομέρειες του έργου κρατούνται μυστικές, αλλά οι φήμες λένε ότι πρόκειται για ένα ειδύλλιο που παίρνει μια απροσδόκητη τροπή πριν από τη μεγάλη μέρα του γάμου τους.

Για τη Ζεντάγια ήταν μία εξαιρετική χρονιά αφού πρωταγωνίστησε στο «Dune: Part Two», το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ακολούθησε η δραματική ταινία «Challengers» των Amazon MGM, σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο. Πρωταγωνίστησε μαζί με τους Τζος Ο’ Κόνορ και Μάικ Φέιστ και απέσπασε πολύ καλές κριτικές και 94 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Αναμένεται επίσης να επιστρέψει στον βραβευμένο με Emmy ρόλο της στη σειρά «Euphoria» του HBO, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2025.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης