Σοφία Βεργκάρα: Η χιουμοριστική αντίδραση της ηθοποιού που έχασε το βραβείο Emmy για πέμπτη φορά - «Με έκλεψαν»

Σοφία Βεργκάρα: Η χιουμοριστική αντίδραση της ηθοποιού που έχασε το βραβείο Emmy για πέμπτη φορά - «Με έκλεψαν»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός

sofia-vergara
Η Σοφία Βεργκάρα έλαβε θετικές κριτικές για την ερμηνεία της ως Griselda στη σειρά του Netflix που εξερευνά τη ζωή της διαβόητης Γκριζέλντα Μπλάνκο, λαμβάνοντας υποψηφιότητα για Emmy. Η Κολομβιανή ηθοποιός που ήταν όμως υποψήφια για πέμπτη φορά στα βραβεία του 2024 ως καλύτερη ηθοποιός σε μίνι σειρά ή ταινία, έχασε το βραβείο από την Τζόντι Φόστερ για τη σειρά «True Detective: Night Country».

Κι ενώ πολλοί από τους θαυμαστές της απογοητεύτηκαν, εκφράζοντας μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις σκέψεις τους για το βραβείο, η Βεργκάρα είχε μια πολύ διαφορετική αντίδραση.

Η σταρ του Χόλιγουντ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, λέγοντας στα ισπανικά: «Μου έκλεψαν το Emmy για πέμπτη φορά», αναφερόμενη στις τέσσερις προηγούμενες υποψηφιότητές της για την κωμική σειρά «Modern Family».

Δείτε το βίντεο


Οι θαυμαστές της ηθοποιού συμφώνησαν, γράφοντας στα σχόλια της δημοσίευσης: «Δεν κέρδισες το Emmy, αλλά κέρδισες τις καρδιές μας», έγραψε ένας απο τους ακολούθους, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Σε ευχαριστούμε που είσαι ένα λαμπρό παράδειγμα λατινοαμερικανικής αριστείας. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή σου μας εμπνέουν όλους να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να μην τα παρατάμε ποτέ!».

Παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει το βραβείο, η Βεργκάρα δήλωσε ότι ήταν τιμή της που κέρδισε την αναγνώριση για την σειρά Γκριζέλντα. «Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι μετά το Modern Family θα μπορούσα να δουλέψω σε κάτι τόσο ξεχωριστό όσο η Γκριζέλντα», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας. «Η Γκριζέλντα ήταν ο πρώτος μου δραματικός ρόλος και μας πήρε 15 χρόνια για να τη ζωντανέψουμε. Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη σειρά. Έπρεπε πραγματικά να ερευνήσω τι σήμαινε να είσαι γυναίκα σε εκείνη την εποχή. Μια μητέρα, μια Κολομβιανή γυναίκα... που μετατράπηκε σε αυτό το τέρας. Οπότε, ήταν πραγματικά δύσκολο έργο για μένα να το καταλάβω», δήλωσε στο People η γνωστή ηθοποιός.

Φωτογραφία: Jae C. Hong/Invision/AP

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για το Σπίτι μου 2: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη - Συντετριμμένη η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη

Βουλευτής των Σπαρτιατών πήγε με μπράβους σε δημοτικό συμβούλιο στην Πεντέλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης