FY για Αλεξία Κεφαλά: Το να αποκτήσουμε οικογένεια δεν είναι εκτός πλάνων

FY για Αλεξία Κεφαλά: Το να αποκτήσουμε οικογένεια δεν είναι εκτός πλάνων

Έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες του γάμου μου, αποκάλυψε ο τράπερ

fy-alexia
Ο FY μίλησε για τον επερχόμενο γάμο με τη σύντροφό του, Αλεξία Κεφαλά, με την οποία είναι μαζί εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια.

Επίσης, απάντησε στο αν έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες, το ενδεχόμενο να κάνουν παιδιά, το αν θα γίνει το talent show για τράπερς και σχολίασε το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει πατέρας.

Με αφορμή την εμφάνισή του στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, ο τράπερ έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Αρχικά, είπε: «Έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες του γάμου μου. Εγώ και η Αλεξία γνωρίζουμε πότε θα παντρευτούμε. Το να αποκτήσουμε οικογένεια δεν είναι κάτι που είναι γενικά εκτός πλάνων. Γενικά με την Αλεξία, όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, δεν υπάρχει κάποια διαφορά τώρα που παντρευόμαστε, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4bs2duo9z2p)

Όσον αφορά το talent show για την τραπ μουσική που ακούγεται ότι θα πραγματοποιηθεί, ο FY σχολίασε: «Δεν ξέρω αν θα γίνει. Εγώ αναμένω να με ειδοποιήσουν. Βεβαίως και θα έκανα ντουέτο με τον Snik».

Τέλος, σε ερώτηση για τον ερχομό του παιδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο τραγουδιστής ξαφνιάστηκε, καθώς δεν ήξερε την είδηση και απάντησε: «Να ευχηθώ για το παιδί του; Να του ζήσει! Δεν είχα ιδέα. Κωνσταντίνε να σου ζήσει, δεν ξέρω αν είναι αγόρι ή κορίτσι, αλλά να είναι γερό και τυχερό. Να πάρει όλα τα καλά και από τους δύο γονείς. Δεν είχα ιδέα».

Ο Fy έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του on stage

O Fy επιφύλασσε μια έκπληξη για τη σύντροφό του, Αλεξία, με αφορμή τη συμμετοχή του στο Colourday Festival, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Ο τράπερ διέκοψε για λίγο τη ροή του μουσικού σόου, για να γονατίσει στη σκηνή μπροστά από τη YouTuber και να της κάνει πρόταση γάμου, ανοίγοντας το κουτί με το μονόπετρο δαχτυλίδι. 

Η Up in the hype, όπως είναι το όνομα της συντρόφου του στο YouTube, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Είπε το «ναι» και πήρε αγκαλιά τον Fy για να ανταλλάξουν μερικά φιλιά, ενώ η διοργάνωση είχε προνοήσει να «ντύσει» τη στιγμή με βεγγαλικά. Την ίδια ώρα το κοινό τους χειροκροτούσε.

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

«Νιώθεις τρομερό δέος», λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία - Η επιλογή από ειδική ομάδα και τα προσόντα που απαιτούνται


Φθινοπωρινό το σκηνικό και σήμερα - Ενισχύονται οι βοριάδες στο Αιγαίο


Νεκρός σε τροχαίο άνδρας στον Κηφισό - Το όχημά του προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης