Δανάη Μπάρκα: Νιώθω άβολα όταν με αντιμετωπίζουν ως celebrity

Δανάη Μπάρκα: Νιώθω άβολα όταν με αντιμετωπίζουν ως celebrity

Δεν νιώθω καθόλου celebrity, δεν θα με δεις σε κοσμικά καλέσματα, ανέφερε η παρουσιάστρια

barka
Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τη μετακίνηση στη μεσημεριανή ζώνη του MEGA και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα.

Για το αν επεδίωξε να γίνει celebrity, η παρουσιάστρια απάντησε στη συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Δεν νιώθω καθόλου celebrity. Δεν θα με δεις σε κοσμικά καλέσματα. Πέρσι δεν πήγα ούτε στην πρεμιέρα της μαμάς μου. Μπορεί να ανεβάσω ένα story από την επίσημη πρεμιέρα ενός φίλου χωρίς να είμαι εκεί».

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται άβολα με τις κάμερες, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Άβολα νιώθω όταν με αντιμετωπίζουν ως celebrity. Στα 20 που ξεκινάς, μπορεί να έχεις μια ματαιοδοξία, τα ψωνίσματα μας ή τις αλαζονικές μας τάσεις, και προφανώς αυτό σε θαμπώνει στην αρχή. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο, συνειδητοποίησα ότι είμαι πιο καλά αν βγω με τους φίλους μου και κάνουμε ό, τι τρέλα μας κατέβει, παρά αν πάω σε ένα κοσμικό κάλεσμα που ξέρω ότι θα αναπαραχθεί. Ακόμα κι αν μπορεί να κάνει καλό στη δουλειά μου, με κάνει να αισθάνομαι αμήχανα».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

H Ναόμι Κάμπελ έβαλε τα κλάματα στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο για τις φιλανθρωπίες που «έτρωγε»: Δεν είχα κανέναν έλεγχο

Το Ισραήλ αποδεκατίζει τη Χεζμπολάχ χτυπώντας εκατοντάδες στόχους στον Λίβανο - Στο κάδρο του πολέμου και οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης