Έλενα Τοπαλίδου: Οι τοξικοί άνθρωποι με ξέσκιζαν στα social media, με αποκαλούσαν τέρας και γριά

Έλενα Τοπαλίδου: Οι τοξικοί άνθρωποι με ξέσκιζαν στα social media, με αποκαλούσαν τέρας και γριά

 Η χορεύτρια αναφέρθηκε στη δημόσια κριτική για την εμφάνισή της, λέγοντας πώς το διαδικτυακό bullying επηρέασε την ψυχολογία της

Έλενα Τοπαλίδου: Οι τοξικοί άνθρωποι με ξέσκιζαν στα social media, με αποκαλούσαν τέρας και γριά
Για τα σκληρά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media μίλησε η Έλενα Τοπαλίδου, αποκαλύπτοντας πώς το διαδικτυακό bullying επηρέασε την ψυχολογία της. Η χορεύτρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στη δημόσια κριτική για την εμφάνισή της, τη στήριξη που βρήκε από συναδέλφους, αλλά και στην εσωτερική της μάχη με την αυτοτιμωρία.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν από την εκπομπή «Happy Day» το πρωί της 19ης Μαρτίου, η χορεύτρια και ηθοποιός περιέγραψε την εμπειρία της με το διαδικτυακό bullying και πώς αυτό επηρέασε την ψυχολογία της. «Κάποια στιγμή το παράτησα το Facebook, γιατί έμπαιναν και τσακώνονταν κάτω από τη σελίδα μου. Οι τοξικοί άνθρωποι με ξέσκιζαν στα social media. “Μα δεν τη βλέπεις πώς είναι; Τέρας! Γριά! Τι της βρίσκει;”», ανέφερε, εξηγώντας πως το κύμα αρνητικών σχολίων ξεκίνησε όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό από τον Νίκο Κουρή.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Happy Day

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8k1n17647dd)

Η ίδια αποκάλυψε πως, σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο, βρήκε στήριξη από την Ελένη Ψυχούλη, η οποία έγραψε ένα ολόκληρο κείμενο υπερασπιζόμενή την, αλλά και από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε δημόσια για το θέμα. «Είμαι άνθρωπος που θέλει να αρέσει και να νιώθει αγάπη. Το έχω μεγάλη ανάγκη, τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στη δουλειά μου. Και ξαφνικά, βγαίνει η Κατερίνα Καινούργιου μία μέρα και λέει: “Αυτή είναι κούκλα, θέλω να την αγκαλιάσω”. Και λέω: “Να με αγκαλιάσει λοιπόν και να με χρίσει όμορφη”», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η τηλεοπτική παρουσιάστρια τη σεβάστηκε απόλυτα όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της.

«Μου στερώ τον ύπνο και το φαγητό – Υπερισχύει η τιμωρία στον εαυτό μου»
Αναφερόμενη στη δυσκολία της με τον ύπνο, η Έλενα Τοπαλίδου περιέγραψε πώς η αυτοτιμωρείται, στερώντας βασικές ανάγκες από τον εαυτό της. «Δυσκολεύομαι, γιατί δεν μπορώ να επιλέξω τα όνειρά μου. Κοιμάμαι μόνο όταν ο ύπνος καταφέρνει να με ρίξει στο κρεβάτι. Αλλά υπάρχουν μέρες που βυθίζομαι σε έναν ύπνο σαν επούλωση. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον εαυτό του σε πάρα πολλές συμφορές. Μου στερώ τον ύπνο, το φαγητό, υπερισχύει η τιμωρία που επιβάλλω στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή