Η κόρη της Τζίτζι Χαντίντ έγινε 4 ετών - Πώς το γιόρτασε το διάσημο μοντέλο (εικόνες)

Η κόρη της Τζίτζι Χαντίντ έγινε 4 ετών - Πώς το γιόρτασε το διάσημο μοντέλο (εικόνες)

Το Instagram post του 29χρονου μοντέλου για τα γενέθλια της κόρης της.

hadidmain
ΗGigi Hadid γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλια της κόρης της, Khai, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, με έναν πολύ τρυφερό τρόπο. Το μοντέλο δημοσίευσε στα Instagram Stories της ένα βίντεο που δείχνει την Khai να απολαμβάνει την κούνια της στο πάρκο, με τα μαλλιά της δεμένα σε δύο πλεξούδες και φορώντας ένα γαλάζιο πουκάμισο.

 
«4 χρόνια ΕΣΥ», σημείωσε πάνω στο εν λόγω βίντεο το μοντέλο συμπληρώνοντας με την ευχή: «Χρόνια πολλά για τα γενέθλια του αγγέλου της μαμάς!». Στη συνέχεια, η Hadid μοιράστηκε μια φωτογραφία από την πολύχρωμη τούρτα γενεθλίων της κόρης της, η οποία είχε θέμα το ουράνιο τόξο, καθώς και ένα στιγμιότυπο με το κομμένο κομμάτι της τούρτας.

 
Κλείσιμο
Η 4χρονη πλέον Khai είναι καρπός της σχέσης της Hadid με τον πρώην σύντροφό της, Zayn Malik. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Hadid είχε ήδη δώσει στους θαυμαστές της μια γεύση από τη ζωή της ως μαμά, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με γλυκές στιγμές της ίδιας και της Khai. Από στιγμιότυπα της μικρής να παίζει με το νερό, να χαλαρώνει στην αγκαλιά της μαμάς της, μέχρι και να φοράει μια εξατομικευμένη ροζ ρόμπα Versace, η Hadid δεν κρύβει ούτε στιγμή το πόσο υπερήφανη είναι για την κόρη της.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης