Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκιώνης: «Θα είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος αν καταφέρω να πάω στους 16»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκιώνης: «Θα είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος αν καταφέρω να πάω στους 16»

Ο 44χρονος Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 4-0 του Καναδού Έντουαρντ Λι και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Κανάκ Τζα

gionis_olympics
Ο Παναγιώτης Γκιώνης ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Έντουαρντ Λι, νίκησε με 4-0 σετ και προκρίθηκε στους «32» του πινγκ πονγκ, στην έκτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Κανάκ Τζα.

Ικανοποιημένος με την απόδοσή του ο 44χρονος Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ, όπως φάνηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση στους «32» του τουρνουά αλλά και για το γεγονός ότι αποθεώθηκε...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκιώνης:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Στο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, κάτι που μας είχε λείψει, γιατί στο Τόκιο τα πάντα ήταν άδεια λόγω του Covid-19. Ήταν πολύ ωραίο που όλοι φώναζαν το όνομά μου», είπε αρχικά.

Για τον αγώνα απέναντι στον Λι: «Στα πρώτα δύο σετ ήθελα να βρω λίγο τα πατήματά μου, έβλεπα ότι ο αντίπαλός μου είχε κάποια προβλήματα. Στο τρίτο και τέταρτο σετ, χαλάρωσα λίγο περισσότερο, βρήκα τα πατήματά μου και ένιωσα πιο σίγουρος. Το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενα, ήξερα ότι αν παίξω αυτό που μπορώ, θα καταφέρω να περάσω αυτό το εμπόδιο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Κλείσιμο
Για τον επόμενο αντίπαλό του, Κανάν Τζα: «Ο Αμερικανός είναι εκπληκτικός παίκτης, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τον ξέρω, είμαστε χρόνια στα ίδια γήπεδα. Είναι πολύ καλός αθλητής και απέναντί του θα πρέπει να είμαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος».

Για την ιστορική 6η του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες: «Άμα κάτι το θέλεις πολύ και το αγαπάς, μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Μαζί με τον κόουτς (Κωνσταντίνο Βατσακλή), ο ένας είναι το στήριγμα του αλλουνού και για αυτό παίζω σε τόσο υψηλό επίπεδο στα 44 μου χρόνια. Είμαι σίγουρα χαρούμενος που κατάφερα ξανά να μπω στους 32, αλλά θα είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος αν καταφέρω να πάω στους 16».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d31heqp6600p)




Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατο του 57χρονου οδηγού απορριμματοφόρου στη Φυλή - Γιατί «τσούλησε» το όχημα και τον παρέσυρε

Ο Τζέι Ντι Βανς αντεπιτίθεται στην Τζένιφερ Άνιστον για το σχόλιό της: Αηδιαστικό αυτό που είπε για την κόρη μου


Ακατάλληλος ο Σηκουάνας μετά την χθεσινή καταιγίδα, παρά τα €1,4 δισ. που δαπανήθηκαν για τον καθαρισμό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ