Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε… προπόνηση στο ΟΑΚΑ με Καραλή και Τεντόγλου - Δείτε φωτογραφίες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε… προπόνηση στο ΟΑΚΑ με Καραλή και Τεντόγλου - Δείτε φωτογραφίες

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο ανακαινισμένο προπονητήριο ενώ δεν δίστασε και να δοκιμαστεί ο ίδιος σε ορισμένα από τα αθλήματα

6242315
Το Ολυμπιακό Προπονητήριο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, στο οποίο υλοποιούνται σημαντικά έργα αναβάθμισης βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων τον υποδέχθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Νάσος Γκαβέλας και ο Γιώργος Πομάσκι.

Ο πρωθυπουργός, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ξεναγήθηκε στο ανακαινισμένο προπονητήριο – αίτημα πολλών ετών των πρωταθλητών του στίβου – ενώ δεν δίστασε και να δοκιμαστεί ο ίδιος σε ορισμένα από τα αθλήματα.

Για παράδειγμα, είδε από κοντά το σκάμμα όπου προπονείται ο Μίλτος Τεντόγλου, περιεργάστηκε το κοντάρι με το οποίο κάνει άλματα ο Εμμανουήλ Καραλής, ενώ δεν δίστασε να τρέξει στο κατοστάρι με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο Νάσο Γκαβέλα – φορώντας στο χέρι το ειδικό «σκοινάκι» με το οποίο αγωνίζεται με τον συναθλητή του ο τυφλός πρωταθλητής.

Δείτε φωτογραφίες
6242183
6242311
6242314
6242181
6242290
6242315
6242301
6242304
6242178
Κλείσιμο


«Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνολική προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών, 20 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς του 2004. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε τους πρωταθλητές μας να εκφράζουν ικανοποίηση για τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης. Έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε. Ακούμε πάντα τις υποδείξεις των πρωταθλητών μας σχετικά με τις προδιαγραφές των εγκαταστάσεων και έτσι όπως πρέπει να γίνουν» ανέφερε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο instagram.





Ειδήσεις σήμερα:

Οι βομβαρδισμοί ξανάρχισαν σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας - Συνεχίζει ακατάπαυστα τις επιθέσεις το Ισραήλ

Η πλατφόρμα για το πόθεν έσχες είναι κλειστή λέει ξανά σε νέα ανάρτηση ο Κασσελάκης - Δείτε βίντεο


Βασίλισσα Λετίσια: Βίντεο τη δείχνει να δυσκολεύεται να περπατήσει και να κατέβει σκαλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης