Φάμελλος: Να αναλάβει πρωτοβουλία ο Κασσελάκης και να προκηρύξει εκλογές

Φάμελλος: Να αναλάβει πρωτοβουλία ο Κασσελάκης και να προκηρύξει εκλογές

«Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τις διαδικασίες για να λύσει το πρόβλημα χωρίς να πάμε στη διαδικασία μομφής», δήλωσε

famelos_vouli
Να αναλάβει πρωτοβουλία για το αδιέξοδο εσωστρέφειας στο οποίο έχει μπει ο ΣΥΡΙΖΑ προκηρύσσοντας εσωκομματικές εκλογές, κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Σωκράτης Φάμελλος.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το εάν πρέπει να τεθεί -κατά την γνώμη του- θέμα ηγεσίας στην Κεντρική Επιτροπή που θα γίνει το Σαββατοκύριακο, απάντησε: «Η δική μου άποψη που έχει διατυπωθεί και γραπτά είναι πως θα πρέπει να βρεθεί μια υπέρβαση της ακραίας διαδικασίας (της πρότασης μομφής) διότι τον διχασμό που είχαμε στην ΚΟ δεν πρέπει να τον ξαναζήσουμε. Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τις διαδικασίες για να λύσει το πρόβλημα χωρίς να πάμε στη διαδικασία μομφής. Τα όργανα και η βάση μπορεί να δώσουν απαντήσεις. Θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλία και ο πρόεδρος», καλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να προκηρύξει εσωκομματικές εκλογές.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3wel35ejyfd)

Κλείσιμο
Για την απομάκρυνσή του από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, είπε μιλώντας στο OPEN, πως «δεν έπρεπε να προστεθεί ακόμη ένα πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ και μια ακόμα σελίδα εσωστρέφειας για ένα όργανο που είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα, που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα και αντίθετα είχε πολύ καλά αποτελέσματα».

«Το σημαντικό και πολιτικό είναι πως ήταν αδικαιολόγητο πλήγμα εσωστρέφειας του προέδρου προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την υπόθεση της Αριστεράς. Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να κλείσει αυτή η συζήτηση, να το συζητήσουν τα όργανα», σημείωσε.

«Υπάρχει ένα προβληματισμός μεγάλος πως ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φθείρεται από την εσωτερική συζήτηση, ο κ. Μητσοτάκης έξω αλωνίζει», επισήμανε, εξαπολύοντας πυρά στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την παρουσία του στη Θεσσαλία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ μεγάλα προβλήματα να λύσει γιατί πρέπει να δώσει πολύ μεγάλες απαντήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι οι πυρήνας της προοδευτικής αντεπίθεσης της χώρας και για να το κάνει αυτό πρέπει να είναι ένα κόμμα που έχει σοβαρότητα, συγκροτημένη πρόταση και συλλογικότητα για να δώσει την πρόταση στην κοινωνία», συνέχισε, επισημαίνοντας πως πρέπει να λυθούν τα εσωκομματικά ζητήματα.

«Για να πάμε σε μια συζήτηση συνεργασιών, πρέπει πρώτα απ΄όλα να είναι το δικό μας το σπίτι και η δικιά μας η πρόταση, ισχυρή και σοβαρή», σχολίασε επίσης ο κ. Φάμελλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσακωθήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε, λένε οι δύο που παραδόθηκαν για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Σχεδόν διπλάσια τα ενοίκια φοιτητικών κατοικιών στη δεκαετία – Στο +15% σε σχέση με πέρυσι

ΠΑΣΟΚ, το κόμμα - φαινόμενο που άλλαξε την Ελλάδα έγινε 50 χρόνων: H άνοδος, η πτώση και το άδηλο αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης